Βραβείο Ήθους στον Αρκαδικό

0
173

Τους υποδειγματικούς φιλάθλους του που απείχαν από κάθε είδους βία επιθυμεί να ευχαριστήσει ο Αρκαδικός με ανακοίνωσή του, με αφορμή την απονομή από τον ΕΣΑΚΕ του Βραβείου Ήθους στην αρκαδική ομάδα που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη:

«Η παρθενική μας χρονιά στην Basket League μας έδωσε την ευκαιρία να μάθουμε πολλά και να ζήσουμε ακόμα περισσότερα. Ο Αρκαδικός έδωσε τις “μάχες” του στα παρκέ και κοντά του είχε όλους εσάς.

»Όπως μας γνωστοποιήθηκε από τον ΕΣΑΚΕ την Πέμπτη 1/9, η ομάδα μας πήρε το βραβείο Ήθους και θα το παραλάβει στην κλήρωση του νέου πρωταθλήματος στις 8/9 στη Θεσσαλονίκη. Ένα βραβείο που ανήκει σε κάθε ένας από εσάς ξεχωριστά, για την φανταστική ατμόσφαιρα που δημιουργούσατε στο ΔΑΚ Τρίπολης σε κάθε εντός έδρας αναμέτρησή μας. Αναμετρήσεις οι οποίες έμειναν μακριά από επεισόδια και από κάθε τύπου βία.

»Για τον λόγο αυτό θέλουμε για μια ακόμα φορά, να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, για την στήριξη, την βοήθεια και την αγάπη που δείξατε και θα περιμένουμε να είστε κοντά μας και στις μελλοντικές αναμετρήσεις του συλλόγου μας».

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here