Βρήκαν τον Αρτέμη Σώρρα στην Μεγαλόπολη!

0
304

Εδώ και πολλές ημέρες οι αρχές ψάχνουν τον καταζητούμενο Αρτέμη Σώρρα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας , κυρίως της Πελοποννήσου.

Χθες το βράδυ , ξημερώματα 1 Απριλίου, μετά από πληροφορία που προήρθε από σειρά ανώνυμων μηνυμάτων και σχολιασμών στο διαδίκτυο , ο καταζητούμενος εντοπίστηκε σε  οικεία γνωστού Μεγαλοπολίτη ο οποίος όπως αποδείχθηκε ήταν ένθερμος οπαδός του.

Ο Αρτέμης Σώρρας παρά τον αποκλεισμό του κατάφερε να διαφύγει από το πίσω μπαλκόνι και επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο με άγνωστη κατεύθυνση.

Οι γείτονες του συμπολίτη μας που έκρυβε την καταζητούμενο τόσες ημέρες , δηλώνουν ότι έχουν σοκαριστεί αφού δεν είχαν καταλάβει τίποτα για τις δράσεις του γείτονα τους.

Τώρα θα γίνει έλεγχος στο σπίτι του συμπολίτη μας , ειδικά στο υπόγειο του , μήπως εντοπιστούν τα χρήματα που λέει ότι έχει ο Σώρρας και με τα οποία θα σώσει την Ελλάδα. Πολλοί συμπολίτες δηλώνουν επίσης ενθουσιασμένοι με την εξέλιξη αυτή , αφού υπάρχει πλέον σοβαρή πιθανότητα να επισκέπτονται την πόλη μας πολλοί υποστηρικτές του Σώρρα και με υπάρχει εισροή χρημάτων στην πεσμένη αγορά της Μεγαλόπολης.

Περισσότερα νέα σε λίγο… και καλό μήνα και καλή Πρωταπριλιά σε όλους!!!

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης ακολουθώντας τα ανώνυμα μηνύματα στο διαδίκτυο κατάφερε να ανακαλύψει το κρησφύγετο και να έχουμε μια αποκλειστική φωτογραφία από την διαφυγή του καταζητούμενου..

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here