Βλέπει Εθνική Ομάδα ο Παναγιώτης Μπουζιάνης – Πρώτη θέση και ρεκόρ στα Παπαφλέσσεια

0
260

Ακόμα μια πρώτη θέση και ένα ατομικό ρεκόρ για τον Παναγιώτη Μπουζιάνη των Λυκαίων Μεγαλόπολης , στους αγώνες στίβου Παπαφλέσσεια που έγιναν στην Καλαμάτα σήμερα Παρασκευή 29 Μαΐου.

Μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Παναγιώτη Μπουζιάνη και τον προπονητή του Βασίλη Γεωργαντά, που βλέπουν τους κόπους τους να πιάνουν τόπο.

Ο αθλητής των Λυκαίων έριξε 17.70 , πήρε την πρώτη θέση στην σφαιροβολία ανδρών και είναι πολύ κοντά στο να συμμετέχει με την Εθνική ομάδα της χώρας μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων Bruno Zauli που θα γίνουν στο Ηράκλειο της Κρήτης σε ένα μήνα.

Με αφορμή την επιτυχία του αθλητή τους , το Δ.Σ. των Λυκαίων συγχαίρει τον Παναγιώτη Μπουζιάνη και τον προπονητή του Βασίλη Γεωργαντά για την επιτυχία τους.

Τα αποτελέσματα της σφαιροβολίας: Μπουζιάνης (ΓΣΜ Τα Λύκαια) 17,70 μ., Καταβάτης (Αίολος Πατρών) 17,29 μ., Θεοδώρου (Ολυμπιακή Δομή) 17,20 μ.

Η κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης βρέθηκε στην Καλαμάτα και παρακολούθησε τους αγώνες, δείτε φωτογραφίες και στο βίντεο που ακολουθεί 2 βολές του Παναγιώτη και τις δηλώσεις που έκανε με τον προπονητή του.

[ot-video][/ot-video]

 

mpoyzianis (1) mpoyzianis (2) mpoyzianis (3)

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here