Βλάσης: Η Τρίπολη μολύνεται από τα εργοστάσια της ΔΕΗ – Να δοθεί το μειωμένο σε όλη την Αρκαδία!

2
1067

Συνέντευξη στον Πέτρο Κουσουλό στο ραδιόφωνο του Alpha έδωσε ο Βουλευτής Κώστας Βλάσης και μίλησε για το θέμα του Μειωμένου ρεύματος.

Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι η Τρίπολη μολύνεται από την λειτουργία των εργοστασίων της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη και ότι πρέπει να επωφεληθεί από το μέτρο ολόκληρη η Αρκαδία. Ζητάει μάλιστα και μελέτες!

Αυτά δηλώνει και υποστηρίζει ο Βουλευτής μας, που όταν έμαθε για την απόφαση του Δήμου Μεγαλόπολης σχετικά με την διεκδίκηση του μειωμένου , έκανε μετά ερώτηση στην βουλή και ζητούσε το μειωμένο μόνο για την Μεγαλόπολη. Ο Βουλευτής μας που όταν ήταν η ΝΔ στην Κυβέρνηση δεν θυμήθηκε το δίκαιο αίτημα των κατοίκων της Μεγαλόπολης και δεν πήρε καμία απολύτως πρωτοβουλία. Όπως και όλοι οι υπόλοιποι έρχονται τώρα μετά την ψήφιση του μέτρου και με τις πράξεις τους θέλουν να αφαιρέσουν από την Μεγαλόπολη ένα πολύ στοχευμένο μέτρο.

Το βασικότερο λάθος που κάνουν όλοι είναι ότι λένε στους πολίτες την μισή αλήθεια, εμφανίζουν το όλο θέμα σαν μια μεγάλη αδικία και κρύβουν τους πραγματικούς στόχους του μέτρου. Κρύβουν για ποιούς λόγους το μέτρο δίνεται μόνο στην Μεγαλόπολη.

Με κατηγορούν όλοι ότι με αυτά που γράφω κάνω επιθέσεις σε όσους ζητάνε την άρση της αδικίας όπως την υποστηρίζουν. Θα γράψω για ακόμα μια φορά ότι οι αντιδράσεις οι δικές μου δεν έχουν να κάνουν με τους πολίτες, μακάρι να πάρουν όλοι το μειωμένο ρεύμα, εγώ με τις αναρτήσεις μου κατηγορώ τους πολιτικούς ότι λένε την μισή αλήθεια και χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο θέμα για μικροκομματικούς και ψηφοθηρικούς λόγους. Γνωρίζουν όλα τα στοιχεία και τα κρύβουν.

Ακούστε το ηχητικό ΕΔΩ

Αλεβίζος Παναγιώτης

Facebook Comments

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Τρίπολη εχει αποζημιωθεί απο την ΔΕΗ στην μεγαλοπολη επειδή εχει γίδια τριπολιτσιωτες 35 -40 χρονια υπαλλήλους και μπαίνει πολυ ευρώ κάθε μηνα στην Τρίπολη απο μισθούς και συντάξεις Οποτε οση μόλυνση να έχουν Δεν πειράζει ,ειμαι ξεπληρωμένη!!Τωρα για τον Κώστα ας τον ξαναψηφίσουν οι ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΕΣ για να ερθει να κόψει την κορδέλα στο εργοστάσιο ΧΥΤΕΑ !!

  2. Δίκιο εχει και αγχώνεται γιατι οπως παει στην μεγαλοπολη δεν θα πάρει ψήφο !Οποτε θελει να τα δώσει ολα στους σκορδαδες για να ξαναβγεί βολευτης !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here