ΑρχικήΑΡΘΡΑ"ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ" ο συνδυασμός του Θανάση Χριστογιαννόπουλου για τις Δημοτικές Εκλογές...

“ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ” ο συνδυασμός του Θανάση Χριστογιαννόπουλου για τις Δημοτικές Εκλογές στην Μεγαλόπολη

«ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ»

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Τον προσεχή Μάιο θα αναδείξουμε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο και τους Προέδρους των Κοινοτήτων του Δήμου μας, για την επόμενη δημοτική περίοδο (Σεπτέμβριος 2019 – Δεκέμβριος 2023).

Πρόκειται για μια περίοδο προσαρμογής στις συνθήκες που διαμορφώνονται στο λεκανοπέδιο Μεγαλόπολης από την παρατεταμένη εθνική οικονομική κρίση και τη μεταλιγνιτική περίοδο, και παράλληλα, για μια περίοδο επαναπροσδιορισμού της στρατηγικής και των πολιτικών που απαιτούνται για την ομαλή πορεία μας προς το μέλλον.

Ο Δήμος Μεγαλόπολης, ως φορέας που εκπροσωπεί όλους τους πολίτες της περιοχής, εξακολουθεί να έχει πρωτεύοντα ρόλο στην προσπάθεια για την ανάκαμψή της. Μια προσπάθεια που συμμετέχουν όλοι: φορείς και κάθε πολίτης ξεχωριστά.

Βασική προϋπόθεση για να πραγματώνει αυτό το ρόλο είναι η υγιής λειτουργία του βασικού οργάνου διοίκησής του, δηλαδή του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πιστεύουμε ακράδαντα, ότι η αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου πρέπει να πάψει να είναι χώρος στείρων αντιπαραθέσεων και αντεγκλήσεων και να γίνει χώρος σύνθεσης απόψεων και προτάσεων, που θα συντελούν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την ανάπτυξη του τόπου.

Ο πολιτικός πολιτισμός, η διαφάνεια, η αντιμετώπιση όλων των κατοίκων με σεβασμό και η διασφάλιση της νομιμότητας των πράξεων, πρέπει να αποτελούν βασικές αρχές μας στην λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Παράλληλα, εκτιμούμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο, ως «ζωντανός» οργανισμός πρέπει να ανανεώνεται και να γίνεται πιο δημιουργικό και ισχυρό.

Η κόπωση του υπάρχοντος πολιτικού προσωπικού, το οποίο επιμένει να εκπροσωπεί το Δήμο μας εσαεί, ως να μην υπάρχει άλλη λύση, συνηγορεί στην αναγκαιότητα της ανανέωσης, και από πλευράς ηλικιών και από πλευράς ενασχόλησης με τα κοινά.

Πιστεύοντας ότι ο Δήμος μας δικαιούται να αποκτήσει το κύρος που του αξίζει, και έχοντας γνώμονα τις παραπάνω κατευθύνσεις, παίρνουμε την πρωτοβουλία να διαμορφώσουμε τη νέα πρόταση στα δημοτικά πράγματα, μέσα από την κατάρτιση του δημοτικού Συνδυασμού «ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ».

Στο Συνδυασμό αυτόν μετέχουν και πολίτες με εμπειρία στη διοίκηση και νέοι του Δήμου μας, οι οποίοι με τις γνώσεις τους και την ενέργειά τους θα συντελέσουν στην ανάκαμψη της φθίνουσας πορείας που παρουσιάζει η περιοχή μας. Η προσωπική διαδρομή και στάση του καθενός εγγυάται την επίτευξη αυτού του στόχου.

Θα είμαστε σε διαρκή διάλογο με όλους τους πολίτες, τόσο κατά την προεκλογική περίοδο, όσο και μετά από αυτήν, για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας!

Με εκτίμηση,

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

9 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μάλιστα, να κάνουμε βήμα στο αύριο με επικεφαλή ένα από τα πιο καταξιωμένα στελέχη του Τσιριγώτη από το 1993! Καλύτερα να ψηφίσουμε Σπύρο, αποτελεί σαφέστατα πιο εγγυημένη επιλογή. Έτσι και αλλιώς και οι 2 βασικοί αντίπαλοι του , είναι δικά του στελέχη που αυτός τους άνοιξε τα μάτια και τώρα έρχονται να το παίξουν σωτήρες.
  Ευτυχώς που ο Σπύρος αντιλήφθηκε πολύ νωρίς τι έπρεπε να γίνει έδιωξε τα βαρίδια που είχε βάλει μέσα στην δημοτική ενότητα και τώρα μπορεί να αναλάβει ο ίδιος να οδηγήσει την Μεγαλόπολη εκεί που της αξίζει. Γιατί ο δάσκαλος και τα πιτσιρίκια που έβαλε μέσα το 2014 τα έκαναν μαντάρα!
  Τσιριγώτης – η μόνη επιλογή !!

 2. Μια πολύ σοβαρή και μετρημένη προσέγγιση, χωρίς ίχνος λαϊκισμού, κατινιάς και μικροπολιτικής, στην πραγματική εικόνα που παρουσιάζει ο Δήμος της Μεγαλόπολης.
  Όταν αντιλαμβάνεται κάποιος την δυσκολία της κατάστασης που αναλαμβάνει, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα καταφέρει!
  Το ότι στο παρελθόν, εμπιστεύτηκε ανθρωπους, που αποδείχτηκαν “λίγοι”, “ελάχιστοι” και ανύπαρκτοι, στα σοβαρά προβλήματα του Δήμου, την ευθύνη την έχει ο υποσχόμενος πρώτα και μετά ο υποστηρικτής του, αν βλέποντας αυτά που συμβαίνουν δεν αντιδρά. Όταν διαφοροποιείται, τι ακριβώς τους προσάπτουν;
  Γιατί με αυτή την λογική, τώρα που κάποιοι υπόσχονται “λαγούς με πετραχήλια” η ευθύνη βαρύνει εκείνους που θα τον ψηφίσουν, με γνώμονα το προσωπικό τους βόλεμα και όχι την συλλογική ανάπτυξη του Δήμου.
  Η συγκεκριμένη εκλογική περίοδος, είναι αυτή που θα καθορίσει το μέλλον του Δήμου.
  Εύχομαι τα κριτήρια της επιλογής, να είναι με γνώμονα το συλλογικό όφελος!
  Γιατί η πόλη είναι μικρή και όλοι γνωρίζουμε τα πεπραγμένα!

 3. Αμμα δεν αλλάξει η νοοτροπία των κατοίκων παει χάθηκε αυτή η πολη.Κατα τον λαο και οι άρχοντες, και εσύ φιλε που γράφεις για Σπύρο τι να πω ας βγάλουμε και τον Ανδρέα απο τον τάφο για να κυβερνησει.

 4. Από ανθρώπους εργατικούς, τίμιους και ευσυνείδητους, όπως ο κ. Θανάσης Χριστογιαννόπουλος, μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει ο τόπος μας! Εγώ και η οικογένεια μου ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο εγχείρημα του κ. Χριστογιαννόπουλου και θεωρούμε την υποψηφιότητά του μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ουσιαστική αναβάθμιση του έργου της δημοτικής αρχής!!

 5. Καλή επιτυχία με νέα παιδιά και νέα πρόσωπα στον συνδυασμό του.Μακρια απο δεινόσαυρους και απολιθώματα που ασχολήθηκαν με τα κοινά μονο για την προσωπικη τους προβολη ,την κομματικη εντολη και απο υπέρμετρο εγωισμό .

 6. Ανώνυμε εσυ που παραμιλας για τον Σπύρο ενα εχω να πω .Αν κατέβει υποψήφιος θα πάρει λιγότερους ψηφους και απο τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στην Μακεδονια.Οι Μεγαλοπολιτες ξυπνήσαμε και δεν τρώμε άλλο παραμύθι πια.

 7. Φίλε Θανάση,πιστεύοντας βαθιά στις ικανότητες και το όραμά σου και εκτιμώντας την προσωπικότητα και το χαρακτήρα σου, σου εύχομαι καλή δύναμη . Να δώσεις έναν έντιμο αγώνα και να βγεις νικητής.

 8. Συμπατριώτες επαληθεύεται και σήμερα ακόμη το κλειστό μυαλό που υπάρχει σε μεγάλο ποσοστό στο λεκανοπέδιο Μεγαλόπολης. Το πρωταρχικό μέλημα του καθενός η ΔΕΗ και μόνο. Με αποτέλεσμα σχεδόν μηδενική ανάπτυξη στον ιδιωτικό-παραγωγικό τομέα, δεν είναι τυχαίο που φεύγουν οι νέοι φτάνοντας σε κάθε γωνιά της γης για να ζήσουν.
  Όσο για τους αξιότιμους δημάρχους των τελευταίων ετών, πολύς πόνος και αγάπη για τον τόπο!! Δεν έχουν κανένα περιουσιακό στοιχείο εδώ! Τι τους πονάει άραγε;
  Τα ΣΥΚΑ – ΣΥΚΑ ΚΑΙ……. Ακούγεται για τον κ. Χριστογιάννόπουλο για το νέο, οκτώ χρόνια με τον μεγάλο δάσκαλο Τσιριγώτη ήταν στην διοίκηση του Δήμου, να υπενθυμίσω την διαμάχη εκείνων των αποφάσεων που έβαλαν στον γύψο τον δήμο για 10 χρόνια δικαστικούς αγώνες, οι πολίτες χωρισμένοι σε στρατόπεδα κ.λ.π.
  Βεβαίως θα πρέπει να συγχαρώ για το “ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ” γιατί είχε προβλέψει την κατάντια της περιοχής και τα “ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ” του τα επένδυσε σε παραθαλάσσια περιοχή και οπουδήποτε αλλού.
  Ο τελευταίος συμπολίτης μας έχει φτιάξει ένα σπίτι σε αυτόν τον τόπο. Τι αναπτυξιακό σχέδιο θυμήθηκε ο κ. Θανάσης μετά από 13 χρόνια αποχής από τα δημοτικά δρώμενα;

 9. Το όνειρο του μέσου Μεγαλοπολιτη ,να μπει μόνιμος στην Δεη για να πάει να μείνει στην Καλαματα.Δεν σώζεται αυτή η πολη γιατι απλα κανενας δεν την αγαπάει, μην πάμε να ρίξουμε ευθύνες σε πρωην δημάρχους, κατά τον λαο και οι άρχοντες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
794ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ