ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ: Εξώδικο και καταγγελία εναντίον της Εφημερίδας ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

2
2056

«ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ»

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με πραγματικό αποτροπιασμό είδαμε σήμερα στο φύλλο Μαΐου 2019 της εφημερίδας «Νέα της Μεγαλοπόλεως» του Κώστα Φίλανδρου στη σελίδα 9, δημοσιευμένο ένθετο με φωτογραφίες τεσσάρων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του Συνδυασμού μας, που συνοδεύονται από κείμενο στο οποίο, δήθεν «φίλοι» τους, που δεν αναφέρεται η ταυτότητά τους, συστήνουν στους αναγνώστες να τους επιλέξουν στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Για το απαράδεκτο δημοσίευμα ΟΥΔΕΜΙΑ ΓΝΩΣΗ έχει ο Συνδυασμός μας!. Ουδείς από τους αναφερόμενους υποψηφίους έχει ενημερωθεί, συναινέσει ή παραγγείλει τέτοια «διαφήμιση». Το μόνο που στάλθηκε από το Συνδυασμό μας, είναι το Δελτίο Τύπου που περιλαμβάνει μόνο τα ονοματεπώνυμα των υποψηφίων μας. Δεν ζητήσαμε καμία δημοσίευση φωτογραφιών των υποψηφίων μας.

Καταγγέλλουμε την πρωτοφανή, απαράδεκτη και αντιδεολογική δημοσίευση της εφημερίδας «Νέα της Μεγαλοπόλεως».

Με το εν λόγω δημοσίευμα επιχειρήθηκε να προκληθούν προβλήματα στην εσωτερική σύμπνοια του Συνδυασμού μας, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, λίγες ημέρες από τη διεξαγωγή των εκλογών.

Συνιστά δε απόπειρα διαπόμπευσης και των τεσσάρων συγκεκριμένων υποψηφίων μας, το ύφος του κειμένου που συνοδεύει τις φωτογραφίες τους, που δε συνάδει με το ήθος και την νοοτροπία του Συνδυασμού ‘’ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ’’.

Καλούμε και ενημερώνουμε τον εκδότη της εφημερίδας κ. Κ. Φίλανδρο:

 1. Να αποκατασταθεί εντός εβδομάδας (και σαφώς προ των εκλογών) το δημοσιογραφικό ατόπημα με επανέκδοση και διανομή του επίμαχου φύλλου, με περίοπτη αναφορά στην πρώτη σελίδα, και επανέκδοση επί το ορθόν της σελίδας 9 διαγράφοντας την προσβλητική για το Συνδυασμό ανάρτηση ανάρτηση.
 2. Να μας ενημερώσει ποιος έδωσε την εντολή και πλήρωσε εν αγνοία μας για την ‘’φωτογραφική διαπόμπευση’’ υποψηφίων μας.
 3. Αποστέλλουμε Εξώδικο στον κ. Κ. Φίλανδρο, άπαντες οι υποψήφιοι του Συνδυασμού ‘’ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ’’, επιφυλασσόμενοι παντός νόμιμου δικαιώματός μας.

Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ και το ‘’ήθος’’ όσων κρύβονται πίσω από αυτό το εκλογικό «παιχνίδι» θα αποκαλυφθεί!. Αυτού του είδους η προεκλογική «εκστρατεία» χαρακτηρίζει ως ανοίκειους όσους την ακολουθούν.

Τελειώνοντας, επισημαίνουμε ότι ο Συνδυασμός ‘’ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ’’, συνεχίζει τον έντιμο αγώνα του, αποσκοπώντας να πορευτεί ο Δήμος με σύμπνοια, για την ανάπτυξη του τόπου μας. Δεν θα επιτρέψουμε όμως σε κανέναν να βλάψει τη συνοχή των μελών του και να δημιουργήσει εσωτερικά προβλήματα, σε μια ομάδα ανθρώπων που τους συνδέει η αγάπη για τον τόπο τους και ο κοινός αγώνας για τη στροφή του Δήμου Μεγαλόπολης σε θετική πορεία.

Από το Γραφείο Τύπου


Ενημέρωση Συντάκτη:

Για το συγκεκριμένο θέμα έχει κυκλοφορήσει ανακοίνωση από τον εκδότη της Εφημερίδας, δείτε την ΕΔΩ

Δείτε τη συγκεκριμένη προβολή όπως φαίνεται στην εφημερίδα:

Facebook Comments

2 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Πραγματικά λυπάμαι για την εξέλιξη των πραγμάτων.
  Ή ενασχόληση μου με τα κοινά είναι το αποτέλεσμα της αγάπης μου για τον τόπο και επειδή πιστεύω σ’αυτον ,και κανένα άλλο όφελος δεν απορρέει μέσα απο αυτη.
  Την τελευταία τετραετία έχω πετύχει αρκετα ,και πραγματικά προκαλώ εάν υπάρχει κάποιος να το αμφισβητήσει επωνύμος.
  Είναι γεγονός ότι έχω πολλούς φίλους ,σε καμία περίπτωση όμως δεν έχω δώσει δικαίωμα σε κανένα να με αβανταρει έναντι άλλων υποψηφίων του συνδυασμού μου και δεν το έχω ανάγκη άλλωστε.
  Παρόλα αυτά όμως είμαι περίεργος να μάθω ποιον κοινό φίλο έχω εγώ με τους υπόλοιπους τρεις για να τον ευχαριστήσω καταρχάς ,και κατά δεύτερον να τον ρωτησω τη όφελος θα έχει αυτός από αυτή την δημοσίευση;
  Φίλοι μου είναι και οι πολιτικοί μου αντίπαλοι,γιαυτό καλό είναι κύριε Φίλανδρε να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση για να δω σε ποιον χρωστάω χάρη……για να μην πάρει η μπάλα κανέναν που δεν φταίει.

 2. Η κοινή λογική λέει πως αν και εφόσον είσαι καθαρός και δημιουργείτε μια παρεξήγηση εξαιτίας σου υποχρεούσαι έστω από προσωπική περηφάνια και τον ελάχιστο σεβασμό απέναντι στον ίδιο σου τον εαυτό να πράξεις το αυτονόητο.
  Βρίσκεις κατευθείαν τους 4 εμπλεκόμενους και τους δίνεις το όνομα αυτουνού που σου πλήρωσε την διαφήμιση.
  Επίσης με την ίδια λογική αυτός που πλήρωσε την διαφήμιση αν ήταν φίλος τους και είχε πράγματι καλή πρόθεση βρίσκει τους 4 εμπλεκόμενους και ζητάει συγνώμη.
  Εδώ δεν έχει γίνει τίποτε από αυτά τα ολίγα αυτονόητα.
  Γιατί άραγε?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here