ΑρχικήΑΡΘΡΑΒαριές εκφράσεις Κωνσταντινόπουλου - Κωνσταντινέα στη Βουλή

Βαριές εκφράσεις Κωνσταντινόπουλου – Κωνσταντινέα στη Βουλή

O βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, προανήγγειλε ότι θα καταθέσει αγωγή στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Κωνσταντινέα μετά τον καυγά που είχαν στη Βουλή.

Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας, επιχείρησε να ηρεμήσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος διαμαρτύρονταν έντονα για τους υπαινιγμούς που άφησε στην ομιλία του.

Ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, αντέδρασε έντονα όταν είδε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να πιάνει από τον ώμο τον Ευ. Βενιζέλο.

«Σταμάτα» είπε απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κωνσταντινέας απάντησε με έντονο ύφος: «Εγώ σε σπούδασα στη Ρουμανία, με τα δικά μου τα λεφτά ως Έλληνα φορολογούμενου σε έστειλε το ΠΑΣΟΚ να σπουδάσεις». Για να απαντήσει ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος: «Θα σου κάνω αγωγή».

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ότι θα καταθέσει αγωγή στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντάς τον «πολιτικό συκοφάντη».

«Ο κ Κωσταντινέας(Βουλ ΣΥΡΙΖΑ)με κατηγόρησε στην ολομέλεια οτι σπούδασα με κομματική υποτροφία! Πολιτικός συκοφάντης! Αύριο θα καταθέσω αγωγή» Vasaros dienos stovyklos Kaune vaikams intellectus.lt/dienos-stovykla/

Σε ανάρτησή του στο facebook ο κ. Κωνσταντινέας έγραψε:

“O K KΩNΣTANTINOΠOYΛOΣ (BOYΛEYTHΣ ΔHM. ΣYMΠAPATAΞHΣ), ΣTH ΠPOΣΠAΘEIA MOY NA KATEYNAΣΩ THN ENTAΣH TOY K. BENIZEΛOY, EIΠE AΠEYΘYNOMENOΣ ΣE EMENA XΩPIΣ NA AΣXOΛHΘΩ MAZI TOY “ANTE PE ΛAMOΓIO NA ΣΦYPIΞEIΣ ΣE KANENA ΓHΠEΔO!” (ΠOΛITIKOΣ ΠOΛITIΣMOΣ)Για του λόγου το αληθές!”

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,355ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια