ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

0
232

Την Κυριακή που μας πέρασε στο Εθνικό Στάδιο της Μεγαλόπολης έγινε ο αγώνας Φαλαισία – Ερμής Μελιγούς. Όσοι φίλαθλοι πήγαν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν τον αγώνα , βρέθηκαν μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Σχεδόν όλοι οι τοίχοι του γηπέδου αλλά και οι κερκίδες και άλλοι χώροι είχαν βαφτεί με σπρέι και μάλιστα με συνθήματα που περιείχαν πολλές βρισιές. Οι χώροι του γηπέδου είχαν καθαριστεί πρόσφατα αφού και στο παρελθόν είχαν παρατηρηθεί φαινόμενα παρόμοια αλλά σε πολύ μικρότερη έκταση. Μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις το φαινόμενο αυτό έχει επαναληφθεί αρκετές φορές.

Επικοινωνήσαμε με τον υπεύθυνο του σταδίου , τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης κ. Κανέλλο Βασίλη ο οποίος είχε λάβει γνώση από την πρώτη στιγμή για τα όσα έχουν γίνει και μας δήλωσε ότι ο Δήμος Μεγαλόπολης θα προβεί σε μήνυση κατά αγνώστων προκειμένου να βρεθούν οι υπαίτιοι.

Είναι πραγματικά κρίμα να γίνονται τέτοιοι βανδαλισμοί , ειδικότερα σε χώρους σαν τα γήπεδα. Παρόμοια συνθήματα έχουν γραφτεί και σε άλλα σημεία της Μεγαλόπολης.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες και σας ζητάμε προκαταβολικά συγνώμη για το άσεμνο περιεχόμενο των αναγραφόμενων μηνυμάτων.

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here