ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Δηλώσεις έκανε σημερα το πρωί ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος με τις οποίες αποδέχεται την πρόταση που του έγινε να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαλόπολης. Ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος  σήμερα ξεκαθαρίζει ότι δεν τον ενδιαφέρει πλέον η περιφέρεια Πελοποννήσου και επιλέγει να ασχοληθεί με τις δημοτικές εκλογές της Μεγαλόπολης. Μάλιστα ήδη συμμετέχει σε συζητήσεις για να στηθεί ένα συνδυασμός – όπου θα είναι αυτός επικεφαλής- για να υπάρξει μια νέα πρόταση  για την Μεγαλόπολη. Η απόφαση αυτή του Βαλασόπουλου έχει δημιουργήσει πολλές αναταράξεις. Ο κ. Φουσέκης δήλωσε στο Καφενείο της Μεγαλόπολης ότι αν ο Βαλασόπουλος είναι υποψήφιος τότε εγώ θα επαναπροσδιορίσω την στάση μου και . Ο κ. Βαλασόπουλος  δήλωσε στο Καφενείο της Μεγαλόπολης ότι είναι έτοιμος να ηγηθεί μιας νέα προσπάθειας για το μέλλον της Μεγαλόπολης , είναι δε απαραίτητο να υπάρχει μια ευρύτερη συνένωση δυνάμεων.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι το προεκλογικό σκηνικό αλλάζει ριζικά και θα έχουμε μεγάλες ανακατατάξεις. Σε αναμονή λοιπόν όλων των εξελίξεων θα σα επανέλθουμε με περισσότερα νέα. Διαβάστε παραάτω την συνέντευξη το Παναγιώτη Βαλασόπουλου και δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του.

Με τις εκλογές του Μαΐου να  είναι προ των πυλών, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και για τον Δήμο Μεγαλόπολης. Αυτή τη φορά ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου είναι ένα όνομα που ακούγεται έντονα για τον Δήμο Μεγαλόπολης.

Το ArcadiaPortal.gr εξασφάλισε μια αποκλειστική συνέντευξη του κ. Βαλασόπουλου, ο οποίος μίλησε για την πρόταση που του έχει γίνει από μια ομάδα φίλων  Μεγαλοπολιτών με τους οποίους έχουν κοινούς στόχους και σκοπούς.

Πρόταση έγινε στον κ. Βαλασόπουλο από την πλειοψηφία του συνδυασμού Γιάννη Φουσέκη, που το 2010 κατέβηκε στις εκλογές με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Η πλειοψηφία αυτή έκανε την τιμητική, όπως αναφέρει σε αυτόν,  πρόταση να ηγηθεί σε μια προσπάθεια έτσι ώστε να ενωθούν κάποιες δυνάμεις και να καταφέρουν κάτι παραπάνω από αυτά που γίνονται μέχρι σήμερα στο Δήμο Μεγαλόπολης.

Ο κ. Βαλασόπουλος όπως χαρακτηριστικά ανέφερε αποδέχεται αυτή την τιμητική πρόταση λέγοντας ότι θα μπορούσε να μπει μπροστά σε μια προσπάθεια προκειμένου να ενωθούν οι δυνάμεις.

Στόχος τους είναι να φτιάξουν ένα αυτοδιοικητικό δυναμικό συνδυασμό διότι η Μεγαλόπολη είναι μια πόλη με τεράστια προβλήματα, τα οποία δεν έχουν βρει κάποια επίλυση, ακόμα και τώρα που 46.000.000 ευρώ από το λιγνητόσημο τα οποία έχουν πέσει στο λεκανοπέδιο την τελευταία δεκαετία καθώς το γκρίζο παραμένει γκρίζο.

Σε ερώτησή μας για το αν τελικά ηγηθεί αυτού του συνδυασμού απαντά ότι μετά από συζητήσεις και μεγάλες κουβέντες που θα γίνουν αν προκύψει κάτι τέτοιο βεβαίως και θα το κάνει.

Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής αναφέρει ο κ. Βαλασόπουλος είναι το γεγονός ότι αυτός ο συνδυασμός ανθρώπων θα απαρτίζεται από άτομα  με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, θα είναι νέοι, επιστήμονες, επαγγελματίες, οικογενειάρχες, άνθρωποι που αντιμετωπίζουν τη σκληρή καθημερινότητα.

Για τα ονόματα των υποψηφίων που έχουν ανακοινωθεί έως σήμερα ως υποψήφιοι δήμαρχοι για τον Δήμο Μεγαλόπολης  τονίζει ότι είναι αξιόλογοι άνθρωποι που μπορούν να προσφέρουν στον τόπο και συνεχίζει λέγοντας ότι με ένα μεγάλο κομμάτι από τους υποψηφίους θα συνομιλήσει ο κ. Βαλασόπουλος για πιθανή συνεργασία.

Για τους πόρους από το 4ο ΕΑΠ ο κ. Βαλασόπουλος και μέλος της επιτροπής παρακολούθησης του ΕΑΠ έχει ξεκάθαρη θέση τονίζοντας ότι τα χρήματα από αυτό πρέπει να πιάνουν τόπο και ότι ο δήμος πρέπει να συνομιλήσει με την Περιφέρεια για το κοινό καλό.

Σε ερώτηση μας για το αν μεταπηδήσει από την Περιφέρεια στο Δήμο αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο κύκλος του στην περιφέρεια έχει κλείσει και ότι οι επόμενες περιφερειακές εκλογές θα είναι τελείως διαφορετικές από ότι οι προηγούμενες, έτσι θεωρεί ότι έφτασε η στιγμή να τελειώνει με αυτά.

Στόχος είναι να καταφέρει να μεταφέρει ένα λιθαράκι από τη μια μεριά στην άλλη και αν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο θα έχουν επιτύχει.

Επιδίωξη του κ. Βαλασόπουλου και του συνδυασμού είναι να μαζευτούν 10 άνθρωποι οι οποίοι θα έχουν κοινούς στόχους με τον άνθρωπο που θα ηγείται να είναι ο καλύτερος

Τέλος ανέφερε ότι το επόμενο διάστημα θα καταδείξει το τι θα γίνει με το θέμα της δικής του απόφασης, ενώ τώρα βασικό μέλημα είναι να ενωθούν οι δυνάμεις για το καλό του τόπου.

Έφη Καστραντά  από το ArcadiaPortal

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Είναι συκοφαντία να αμφισβηιτούμε και την καταγωγή και τον πατριωτισμό του !
  Εδώ γεννήθηκε , μεγάλωσε , εδώ οι συγγενείς του ,παρών σε όλες τις χαρές και λύπες , συμμετοχή σε όλες της εκδηλώσεις , περιοδείες στα χωριά ,υποψήφιος βουλευτής Μεγλης, υποψήφιος περιφερειακός Μεγαλλης , υποψήφιος δήμαρχος Μεγλης , στήριξη των συμφερόντων της περιοχής μας κλπ.
  Επειδή η τωρινή κατοικία και η δουλειά του είναι δίπλα στη Τρίπολη τον απορρίπτουμε ?
  Έλεος πιά πως σκέπτεστε και λασπολογείτε!

 2. Είναι συκοφαντία να αμφισβηιτούμε και την καταγωγή και τον πατριωτισμό του !
  Εδώ γεννήθηκε , μεγάλωσε , εδώ οι συγγενείς του ,παρών σε όλες τις χαρές και λύπες , συμμετοχή σε όλες της εκδηλώσεις , περιοδείες στα χωριά ,υποψήφιος βουλευτής Μεγλης, υποψήφιος περιφερειακός Μεγαλλης , υποψήφιος δήμαρχος Μεγλης , στήριξη των συμφερόντων της περιοχής μας κλπ.
  Επειδή η τωρινή κατοικία και η δουλειά του είναι δίπλα στη Τρίπολη τον απορρίπτουμε ?
  Έλεος πιά πως σκέπτεστε και λασπολογείτε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,842ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,364ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια