Α.Ο.Μ. ΔΟΞΑ: Ανακοίνωση του νέου Δ.Σ., 2 μεταγραφών και του προπονητή

0
144

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ μετά τη σύσσωμη παραίτηση του απερχόμενου διοικητικού σχήματος και την εξαγγελία έκτακτης γενικής συνέλευσης.

Το νεοσύστατο διοικητικό συμβούλιο στελεχώνουν άνθρωποι με διάθεση για προσφορά και πίστη στο πλάνο για δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας με σταθερά βήματα. Στο νέο σχήμα διατηρήθηκε ο κορμός των τελευταίων ετών ενώ έγινε η απαραίτητη ανανέωση σε πρόσωπα και ιδέες. Συγκεκριμένα, το ΔΣ του ΑΟΜ ΔΟΞΑ αποτελούν:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ταμπακόπουλος Φίλιππος
Α΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χίνης Βασίλειος
Β΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τζιουβελης Νικήτας
ΤΑΜΙΑΣ: Σταθουλόπουλος Νίκος
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Πεζούλας Νίκος
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Μπάζιος Ιωάννης
ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: Λάγιος Αθανάσιος
ΕΦΟΡΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: Μανιάτη Χριστίνα
ΕΦΟΡΟΣ ΑΝΔΡΙΚΟΥ: Ζέρβας Ιωάννης

Στα αγωνιστικά, προπονητής για τη νέα χρόνια αναλαμβάνει ο Ηλίας Κατσούλας. Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας Δημήτρη Μειδάνη για την πολύτιμη προσφορά του σε μια δύσκολη χρονιά για την ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στην καριέρα του. Η νέα ομάδα που σχεδιάζεται θέτει ως στόχο τη δημιουργία ενός συνόλου από τα σπλάχνα της ομάδας και την γενικότερη ανασύσταση του συλλόγου. Σε αυτή την προσπάθεια απαραίτητος σύμμαχος είναι ο κόσμος της ΔΟΞΑΣ που ανέκαθεν αποτελούσε την πηγή δύναμης της ομάδας , η προσφορά του οποίου πλέον είναι απαραίτητη όσο ποτέ.

Στα μεταγραφικά, η διοίκηση της ομάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με δύο ποδοσφαιριστές, γνώριμους στους φιλάθλους μας, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα παιδιά που δέθηκαν και ανυπομονούν να αγωνιστούν για τη φανέλα της ΔΟΞΑΣ! Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν οι:

Κατσαρός Αναστάσης (Επιθετικός, από Πάμισο Μεσσήνης)
Δρόσος Χρήστος (Επιθετικός, από Ένωση Πελλάνας – Καστορείου)

Η οικογένεια του ΑΟΜ ΔΟΞΑ τους καλωσορίζει, τους εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με τη νέα τους ομάδα!

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here