ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑ.Ε.Μ. Πολύβιος: Δωρεάν Ακαδημίες και φέτος

Α.Ε.Μ. Πολύβιος: Δωρεάν Ακαδημίες και φέτος

Άρχισαν οι εγγραφές για τις ακαδημίες της Α.Ε.Μ. ΠΟΛΥΒΙΟΣ.

Και φέτος οι γονείς δεν θα πληρώνουν μηνιαία συνδρομή όπως συμβαίνει τα τελευταία 5 χρόνια. Η Α.Ε.Μ. Πολύβιος έχει καταφέρει να είναι η μοναδική ομάδα της πόλης η οποία δεν επιβαρύνει τους τους γονείς και προσφέρει δωρεάν την εκγύμναση των παιδιών της πόλης.

Οι εγγραφές γίνονται τις καθημερινές 11-12 και 5-6 στο κλειστό γήπεδο της πόλης

Προπονητές :Νικητόπουλος Αργύρης , Τρυφωνόπουλος Ανδρέας

Τηλ. Επικοινωνίας:6984474547,6993239940

από το poliviosblog.wordpress.com

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μια διαφορετικη αποψη .
    Στην πολη μας δραστηριοποιουνται δωδεκα περιπου αθλητικοι συλλογοι που ο καθενας προσπαθει να δωσει το δικο του στιγμα .Ολοι σεβομενοι την αξια τους ,τη δουλεια τους,τους προπονητες τους ,τα εξοδα τους , εχουν μια μηνιαια συνδρομη ως ελαχιστο αντιτιμο των υπηρεσιων που παρεχουν .Ολοι εκτος από την συγκεκριμενη ομαδα που όπως καυχιεται οι γονεις δεν πληρωνουν αλλα ουτε βεβαιως και οι παραγοντες της . Ρωτωντας έναν παραγοντα για το συγκεκριμενο θεμα μου εκανε την παρακατω αναλυση. Κάθε ομαδα εχει περιπου 40 εως 80 παιδακια στις ακαδημιες. Αν βαλουμε ένα μεσο ορο 60 παιδακια και από αυτά πληρωνει περιπου το 80% με 15 ευρω μας κανουν : 48 Χ 15=720 ευρω μηνιαιως. Αν απασχολεις δυο κανονικους προπονητες- εκπαιδευτες-γυμναστες (για να εχεις και τα αναλογα αποτελεσματα) και τους πληρωνεις από 320 ευρω μηνιαιως τοτε συνολικα πληρωνεις 640ευρω και σου μενουν 80 .Επιπλεον μου τονισε ότι ολες μα ολες οι ομαδες είναι γνωστο ότι δεν εισπρατουν χρηματα από οικογενειες με οικονομικα προβληματα .Συνεχιζοντας μου ειπε πως αυτό γινεται καμμια φορα για να μαζεψεις παιδακια όταν δεν εχεις .Στην πραξη ξερουμε πως δεν πληρωνει καποιος στις δραστηριοτητες της εκκλησιας (λετε??) η σε αυτους που δεν σου παρεχουν τιποτα .Γιατι όπως λεει κι ο φιλοσοφος της γειτονιας οταν ξοδευεις απαιτεις κι ότι πληρωνεις παιρνεις!!Ποιος πληρωνει λοιπον το μαρμαρο ? Εκεινος που ειχε τη φαεινη ιδεα να βγει για καφε ,για φαγητο ,για ένα ποτακι βρε αδερφε ειδικα τωρα τους καλοκαιρινους μηνες .Δεν προλαβαινες να κατσεις στην καρεκλα σου και τσουκ οι τρεις μαγοι με τα δωρα. Πρωι ,μεσημερι ,βραδυ ,στην πλατεια ,στην καφετερια ,στα πανηγυρια ,στην εργασια σου ,στην τουαλετα ,τσουκ οι τρεις μαγοι.Το χερι σηκωνες να παραγγειλης η να πληρωσεις και αντι για τον σερβιτορο τσουκ οι τρεις μαγοι.
    Το βλεπετε λοιπον φυσιολογικο να μην πληρωνει εκεινος που ωφελειται (πιθανον από τσιγκουνια) αλλα να σπατε τα νευρα μας κάθε λιγο και λιγακι οι ομαδες με την ζητιανια σας ??

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,357ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια