ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΤΕ/ΔΕΗ

0
255

Κατατέθηκε την Παρασκευή 24 Μαΐου , το Νέο Ξεκίνημα, Ανεξάρτητο Ψηφοδέλτιο στις εκλογές της Ε.Τ.Ε. Δ.Ε.Η.. Το ψηφοδέλτιο αποτελείται από 10 εργαζόμενους οι οποίοι αποφάσισαν την αυτόνομη και ανεξάρτητη κάθοδό τους στις εκλογές της Ε.Τ.Ε. – Δ.Ε.Η. με σκοπό να δώσουν στους εργαζόμενους μια διαφορετική επιλογή μακριά από παραταξιακά ψηφοδέλτια.

Το ψηφοδέλτιο θα λάβει μέρος στις εκλογές του Ιουνίου και αφορά το Δ.Σ. της Ε.Τ.Ε. , την Κεντρική Εξελεγκτική Επιτροπή , τους αντιπροσώπους στην ΓΕΝΟΠ και το Εργατικό Κέντρο .

Τις επόμενες ημέρες και αφού οριστούν οι τοπικές εφορευτικές επιτροπές θα κατατεθούν και τοπικά ανεξάρτητα ψηφοδέλτια στον ΑΗΣ Α΄, ΑΗΣ Β΄και στο Ορυχείο Μεγαλόπολης. Στα ψηφοδέλτια αυτά δεν υπάρχουν ¨γραμμές¨, δεν υπάρχουν υπόγειες συμφωνίες και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις.

Μοναδικό απαιτούμενο, όσοι συμμετέχουν να μην είναι σε οποιοδήποτε παραταξιακό ψηφοδέλτιο και η ρητή δέσμευση τους ότι εάν και εφόσον εκλεγούν δεν θα εκφράζουν τις προσωπικές τους θέσεις αλλά ότι αποφασίζουν μέσα από συνελεύσεις όλοι οι εργαζόμενοι!!

Επίσης ένας ακόμα σκοπός του Ανεξάρτητου Ψηφοδελτίου, είναι να περιφρουρηθεί με κάθε τρόπο ότι θα υπάρχουν καθαρές και διαφανείς διαδικασίες κατά την διάρκεια των εκλογών. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται ότι δεν θα υπάρχουν κομματικοί η παραταξιακοί ¨εναγκαλισμοί¨και ξεκινάει μια κίνηση να αλλάξουν κάποια ¨κακώς κείμενα¨που παρατηρούνται στην λειτουργία των συνδικάτων και των συνδικαλιστών.

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που η ονομασία του ψηφοδελτίου είναι ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ !

anexartito-ete1111
Το Πανελλαδικό ψηφοδέλτιο αποτελείται από τους εξής:

Αλεβίζος Παναγιώτης
Αλέμης Ιωάννης
Δανιάς Γεώργιος
Δημόπουλος Φίλιππας
Κουτσούνης Αθανάσιος
Μιτζάς Κωνσταντίνος
Παπαδόπουλος Ανδρέας
Τουρλούκης Γεώργιος
Σιακωτός Νικόλαος
Χρονόπουλος Παναγιώτης

neoxekinima-pagidesOK

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here