ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑυτούς ψήφισε ο κόσμος να λάβουν μέρος στο All Star Game της...

Αυτούς ψήφισε ο κόσμος να λάβουν μέρος στο All Star Game της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Η ψηφοφορία για τους παίκτες που θα συμμετέχουν στο 2o All Star Game της Α’ Ανδρών, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού ψήφισαν 10.485 άτομα, που ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ για την διαδικτυακή ψηφοφορία.

Η ψηφοφορία ξεκίνησε πριν έναν μήνα, στις 6 Φεβρουαρίου και ολοκληρώθηκε στις 6 Μαρτίου, με την ανταπόκριση των φίλων του μπάσκετ να ξεπερνά κάθε προσδοκία για τα δεδομένα της Ένωσης.

Η επιλογή των παικτών που θα συμμετέχουν στο All Star Game έγινε από την ψηφοφορία ανά θέση για τους δέκα παίκτες που θα στελεχώσουν τις δύο αρχικές πεντάδες στο εναρκτήριο τζάμπολ. Για την θέση του play-maker ψήφισαν 3.222 άτομα, για την θέση του guard ψήφισαν 3.106 άτομα, για την θέση του small-forward 1.095 άτομα, για την θέση του power-forward 1.994 άτομα και τέλος για την θέση του center1.068 άτομα.

Αναλυτικά οι δύο αρχικές πεντάδες του 2ου All Star Game είναι οι παρακάτω:

Πεντάδα 1ης All Star ομάδας: Ηλίας Κουρέτας 447 (Απόλλων Τρίπολης), Γιώργος Προκόπος 961 (Δρομείς Τρίπολης), Γιώργος Καραγιάννης 137 (Σπαρτιατικός), Παναγιώτης Παναγιώτου 674 (Δρομείς Τρίπολης) και Παναγιώτης Μανωλάκης 140 (Ευκλής).

Πεντάδα 2ης All Star ομάδας: Τέλης Κωνσταντίνου 433 (Λακωνικός-Κρόνος), Δημήτρης Γούναρης 304 (Σπαρτιατικός), Γιάννης Πετρόπουλος 98 (Δρομείς), Σταύρος Τσιλιμίγκρας 352 (Σπαρτιατικός), Σταύρος Λουκάς 136 (Άτλας).

 Οι προπονητές που επιλέχθηκαν για να συμμετέχουν στο 2ο All Star Game έγινε με βάση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Α’ Ανδρών και αυτοί είναι: Στην πρώτη ομάδα το τεχνικό δίδυμο θα αποτελείται από τους κ.κ. Αντώνη Κούτρη, Μιχάλη Βερβαινιώτη και στην δεύτερη ομάδα το τεχνικό δίδυμο θα αποτελείται από τους κ.κ. Ηλία Μπαλή, Θανάση Σκιαδά.

 Δεν συμμετέχει στα προπονητικά team των δύο All Star ομάδων, ο Μιχάλης Μπακογιάννης του ΓΣ Μεσσήνης, επειδή η διπλή ιδιότητα του σαν παίκτης-προπονητής είναι ασυμβίβαστη.

 Οι προπονητές των δύο ομάδων θα επιλέξουν μέχρι την Δευτέρα 12 Μαρτίου τους επόμενους δέκα τέσσερις παίκτες που θα στελεχώσουν τις δύο All Star ομάδες.

 Στο πρόγραμμα του 2ου All Star Game συμπεριλαμβάνεται αγώνας επίδειξης των κλιμακίων της Ένωσης και ο καθιερωμένος διαγωνισμός τριπόντων, στον οποίο θα συμμετέχουν οι έξι πρώτοι στον πίνακα της στατιστικής με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα, μέχρι την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

από το ArcadiaPortal.gr

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,357ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια