Ασυνεννοησία και… ένσταση για τον Πανθυρεατικό στον πρώτο αγώνα μπαράζ

0
138

Μπλεξίματα από το πουθενά προέκυψαν για τον Πανθυρεατικό λόγω της αντικανονικής συμμετοχής του Γιάννη Αδάμη που είχε δεχτεί την κόκκινη κάρτα στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος με την Δόξα Μεγαλόπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ArcadiaPortal.gr οι άνθρωποι του Πανθυρεατικού θεωρούν ότι το λάθος έγινε απά την πλευρά της ΕΠΣΑ που δεν τους ενημέρωσε ότι η κόκκινη μετράει κανονικά στα μπαράζ. Πράγμα που θα έπρεπε να γίνει πριν την έναρξη των μπαράζ.

Ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου έχει την δυνατότητα να καταθέσει ένσταση εντός 48 ωρών και να πάρει το παιχνίδι και τους 3 βαθμούς της νίκης.

Μια κατάληξη που σαφώς αδικεί και μηδενίζει την προσπάθεια των παικτών του Πανθυρεατικού για να πάρουν την νίκη.

Πλέον οι εξελίξεις αναμένονται “καυτές” που λογικά θα έχουν και δημόσιες τοποθετήσεις τόσο απο την ΕΠΣ Αρκαδίας όσο και από τον Πανθυρεατικό.

Το arcadiaportal.gr επικοινώνησε με στελέχη της ΕΠΣ Αρκαδίας αναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε με τη συμμετοχή του Γιάννη Αδάμη στο χθεσινό αγώνα του Πανθυρεατικού με τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου για τα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής.

Η τοποθέτηση των ανθρώπων της ΕΠΣ Αρκαδίας ήταν η εξής: ” Αποστείλαμε την προηγούμενη εβδομάδα τα σχετικά έγγραφα της ΕΠΟ με τους κανονισμούς στο e-mail της Γ. Γραμματέως του Πανθυρεατικού, στην οποία στέλναμε όλα τα έγγραφα σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, αλλά και επικοινωνήσαμε μαζί της και τηλεφωνικά για το συγκεκριμένο ζήτημα”.

από το ArcadiaPortal.gr

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here