Αρχαιρεσίες της Ένωσης Πατριωτικών Σωματείων Φαλαισιωτών Αρκαδίας την Κυριακή 20 Οκτωβρίου

0
197

Το Δ.Σ. της Ένωσης Πατριωτικών Σωματείων Φαλαισιωτών Αρκαδίας, καλεί τα Σωματεία – Μέλη του σε τακτική Γενική Συνέλευση – Αρχαιρεσίες σύμφωνα με τα άρθρα 13 και 26 του καταστατικού,  στις 20 Οκτωβρίου 2019 ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30 π.μ. στην επί της οδού Σοφοκλέους 52 αίθουσας μας με θέματα.

  1. Απολογισμός πεπραγμένων απερχόμενου Δ.Σ.
  2. Απολογισμός εσόδων – εξόδων
  3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
  4. Έγκριση Ισολογισμού – απαλλαγή Δ.Σ. από ευθυνών.
  5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τις Αρχαιρεσίες
  6. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Είναι αναγκαία η συμμετοχή όλων των Σωματείων διότι  σε περίπτωση που δεν υπάρξει έστω και η ελάχιστη απαρτία (6 μέλη)  που ορίζει το καταστατικό, τότε το Δ.Σ. θα καλέσει διαλυτική Συνέλευση για να προχωρήσει σε παύση εργασιών της «Ένωσης Πατριωτικών Σωματείων Φαλαισιωτών Αρκαδίας» σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού. 

Σύμφωνα με τα άρθρα 13,16 και 19 του καταστατικού, καλούνται τα Δ.Σ. των Σωματείων – Μελών μας, να ορίσουν 3 αντιπροσώπους τους καθώς και τους αναπληρωματικούς αυτών, για την συμμετοχή τους στην Γ.Σ.  και την ψηφοφορία για την ανάδειξη των Μελών του νέου Δ.Σ. και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Επίσης καλούνται τα Σωματεία να μας γνωστοποιήσουν και τους υποψηφίους τους για τον νέο Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή.

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ      ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΑΓΚΛΗΣ                                                                              

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here