Αποχώρησε η παράταξη Μπούρα από το Δημοτικό Συμβούλιο γιατί δεν έγινε συζήτηση για τα οικονομικά του Δήμου

0
186

Δημοτικό Συμβούλιο είχαμε χθες Τετάρτη στην Μεγαλόπολη και στο ξεκίνημα της συνεδρίασης ο Παναγιώτης Μπούρας ζήτησε να συζητηθεί εκτός ημερήσιας διάταξης το θέμα αν υπάρχει αποθεματικό στον Δήμο η αν υπάρχει έλλειμμα, που προέκυψε από τις τοποθετήσεις του Διονύση Παπαδόπουλου και Σπύρου Τσιριγώτη κατά την συζήτηση του Προϋπολογισμού την Δευτέρα.

δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ

Στο ξεκίνημα και κατά την διάρκεια τη διαδικασίας των ερωτήσεων , υπήρξε μια κατ΄αρχήν ερώτηση του κ. Μπούρα για το θέμα , και ένας μικρός διάλογος με τον κ. Παπαδόπουλο για το αν υπάρχει έλλειμμα η όχι. Ο κ. Μπούρας ζήτησε τον λόγο από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Βασίλη Χίνη για να κάνει μια τοποθέτηση, ο οποίος όμως δεν του τον έδωσε.

Τότε η παράταξη του κ. Μπούρα αποχώρησε από την συνεδρίαση, ζητώντας να υπάρξει άμεσα συζήτηση με ανάλυση του θέματος και να εμφανιστεί η πραγματική εικόνα της οικονομικής κατάστασης του Δήμου.

Το συγκεκριμένο θέμα είναι πολύ σημαντικό και σίγουρα θα έχουμε συνέχεια. Πολύ σύντομα αναμένεται ο Παναγιώτης Μπούρας να ζητήσει με αίτηση του να υπάρξει έκτακτη συνεδρίαση και να υπάρξει πλήρης ανάλυση.

 

 

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here