Αποχαιρετιστήρια ανοιχτή επιστολή του προέδρου του Συλλόγου Απανταχού Χραναίων

4
312

Αγαπητοί πατριώτες,

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε, και μετά από αρκετά συνεχόμενα χρόνια προσφοράς , και δύο χρόνια – στην προεδρία του Συλλόγου, θεώρησα ότι ήρθε η ώρα της αποχώρησης! Θα ήθελα να με συγχωρήσετε για την απουσία μου από το Διοικητικό Συμβούλιο, διότι κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις με αναγκάζουν να διακόψω την κοινή μας πορεία προς εκπλήρωση των ονείρων που μας ένωσαν, που με τόση αγάπη αγκαλιάσατε, και που ως ένα πλοίο ταξιδέψαμε μαζί σε ήσυχες θάλασσες μα και σε φουρτουνιασμένες, αλλά και με την ικανοποίηση ότι φέραμε ένα δύσκολο έργο εις πέρας, προσδοκώντας την αναγνώριση του μόχθου, τον οποίον αφιερώσαμε για βελτίωση της καθημερινότητας των συγχωριανών μας .

Για μένα προσωπικά ήταν ένας διαρκής αγώνας και συνήθως εκτός ορίων-, μια ανεπανάληπτη διαδρομή γεμάτη εμπειρίες και γνώσεις, που μου χάραξαν νέα ιεράρχηση στις προτεραιότητες και τις αξίες μου, μια διαδρομή ζωής, που μου έδωσε πολλές χαρές, αλλά και πίκρες…

Πρώτιστα θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της περιόδου αυτής, για την αγαστή συμπόρευση και συνεργασία, τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, για τη συμμετοχή και τη συμπαράσταση στις εκδηλώσεις και λοιπές δραστηριότητες, τους Χραναίους , κυρίως της διασποράς, για την αγάπη τους, την οικογένειά μου για την “ανοχή” της απέναντί μου στις ατέλειωτες ώρες ενασχόλησης, τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης κ. Παναγιώτη Μπούρα , την Ειρήνη Λύγουρη, τους δημοτικούς συμβούλους, και με όλο το προσωπικό του Δήμου, για την άριστη συνεργασία, και τέλος τα τοπικά Μ .Μ .Ε για την προβολή των δράσεων του συλλόγου.

Θέλω να πιστεύω ότι, παρά τα όποια λάθη και παραλείψεις, κρατήσαμε τη “σημαία” των <<Χράνων>> ψηλά… Με πυξίδα την αγάπη και φιλοπατρία για τον τόπο μας, δώσαμε κάμποσες μάχες για τον εξωραϊσμό του χωριού μας, με αρωγό τα συναισθήματα που μας μετέδωσαν οι γονείς μας.

Ελπίζω ότι οι κόποι οι δικοί μου, αλλά και του υπόλοιπου Διοικητικού Συμβουλίου έπιασαν τόπο, και δημιούργησαν αυτούς τους εξωραϊσμένους χώρους ,τις κοινωνικές συναθροίσεις (Μέσα σε 24 Μήνες-έγιναν 10 εργα και 21 Πολιτιστικά δρώμενα, http://xranoi-arkadias.gr – Δραστηριότητες – Πολιτιστικά & Εργα συλλόγου ) κ.α., μα και την αναγνώριση του τόπου μας με το πέρασμα του τραίνου, και τις επισκέψεις των ανθρώπων που για πρώτη φορά γνώρισαν το χωριό μας.

Επειδή όμως όλα στην ζωή μας είναι μία σκυταλοδρομία, διότι κάποιος αφήνει ένα έργο και ο επόμενος το συνεχίζει, έτσι και εγώ σαν ενδιάμεσος κρίκος στην αέναη πορεία των γεγονότων ,έφτασε η ώρα να παραδώσω την σκυτάλη της ηγεσίας του συλλόγου μας στα επόμενα χέρια του νέου Δ.Σ., συνεχιστή του δικού μας έργου, με ελπίδα, την συνεχόμενη ανοδική πορεία με καινούργιες ιδέες , και ενωτικό πνεύμα.

Θα ευχηθώ στα νέα μέλη του Δ.Σ. που προέκυψαν από τις εκλογές, καλή επιτυχία.

Αν με χρειαστούν θα είμαι στη διάθεσή τους για να βοηθήσω…με ανιδιοτελή αγάπη!

 

Με εκτίμηση

Νίκος Σίκαλης

Facebook Comments

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Νίκος Σίκαλης άφησε στο πέρασμά του την αύρα της δημιουργικότητας, της θετικής προσφοράς στους Χραναίους και στην τοπική κοινωνία της Μεγαλόπολης, την αύρα της λεβεντιάς και της καλοσύνης του!

  2. Ο Νίκος Σίκαλης άφησε στο πέρασμά του την αύρα της δημιουργικότητας, της θετικής προσφοράς στους Χραναίους και στην τοπική κοινωνία της Μεγαλόπολης, την αύρα της λεβεντιάς και της καλοσύνης του!

  3. Ο Νίκος Σίκαλης άφησε στο πέρασμά του την αύρα της δημιουργικότητας, της θετικής προσφοράς στους Χραναίους και στην τοπική κοινωνία της Μεγαλόπολης, την αύρα της λεβεντιάς και της καλοσύνης του!

  4. Ο Νίκος Σίκαλης άφησε στο πέρασμά του την αύρα της δημιουργικότητας, της θετικής προσφοράς στους Χραναίους και στην τοπική κοινωνία της Μεγαλόπολης, την αύρα της λεβεντιάς και της καλοσύνης του!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here