ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΤΕ ΔΕΗ – 1 ΕΔΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ!

0
218

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογικές διαδικασίες της ΕΤΕ ΔΕΗ του μεγαλύτερου σωματείου στην ΔΕΗ. Πολύ καλή ήταν η παρουσία του Ανεξάρτητου Ψηφοδελτίου ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ , αφού 10 εργαζόμενοι από τις μονάδες της Μεγαλόπολης , κατάφεραν μέσα σε ένα μήνα να πάρουν μια έδρα στο Δ.Σ. της ΕΤΕ .

Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα , είχαμε μεγάλες ανατροπές αφού τις εκλογές κερδίζει το ψηφοδέλτιο ΕΑΜΕ – το οποίο υποστήριζε ο Νίκος Φωτόπουλος – στο οποίο ηγείται ο Κώστας Μανιάτης που κατάγεται από το Λεοντάρι.

Δεύτερη η παράταξη της ΔΑΚΕ παρόλο που πολλοί πίστευαν ότι θα έπαιρνε τους περισσότερους ψήφους, βέβαια διατήρησε τις 9 έδρες που είχε. Από 5 έδρες μοιράζονται η Αγωνιστική Συνεργασία και το ΕΠΑΔ του απερχόμενου πρόεδρου Βλαστού.

 

Διαβάστε παρακάτω και την σχετική ανακοίνωση που κυκλοφόρησε από το Ανεξάρτητο Ψηφοδέλτιο ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ….

………………………………………………………………………..

19 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Σας ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα των εκλογών της ΕΤΕ ΔΕΗ και θέλουμε μέσα από την καρδιά μας να σας ευχαριστήσουμε όλους για την συμμετοχή σας στις εκλογικές διαδικασίες. Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Για εμάς δεν έχει σημασία τι ψηφίσατε , τα προβλήματα μας είναι κοινά , είναι πολλά και όλοι μαζί καλούμαστε να παλέψουμε για την καθημερινότητα αλλά και για το μέλλον μας. Ζητάμε συγνώμη από τους συναδέλφους μας που δεν τους επιτράπηκε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Δυστυχώς συγκεκριμένα ¨συνδικαλιστικά κέντρα¨ στην Αθήνα επέλεγαν ποιοι θα ψηφίσουν και ποιοι όχι!!

Παρόλο που αποτελούμε μια νέα κίνηση και είχαμε μόνο ένα μήνα στην διάθεση μας , καταφέραμε με την δική σας στήριξη και εμπιστοσύνη, να εκλέξουμε ένα μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΕ στην Αθήνα. Επίσης εκλέγουμε 2 σύνεδρους στην ΓΕΝΟΠ και 3 στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας. Εκλέγουμε 2 μέλη στην Τ.Δ.Ε. ΑΗΣ Α΄ και όλα τα μέλη στην Τ.Δ.Ε. ΑΗΣ Β΄. Όλο αυτό το διάστημα των εκλογών μας δόθηκε η ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με όλους σας και να κάνουμε νέους φίλους. Θέλουμε αυτή η επαφή μαζί σας να είναι συνεχόμενη και να προσφέρει μια πολύ δυνατή συνεργασία και συνεννόηση με όλους σας.

Η κίνηση μας αυτή να δημιουργήσουμε ένα ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο και μια ομάδα εργαζομένων που δεν έχουν καμία εξάρτηση , δεν έχουν καμία σχέση με παρατάξεις, δεν άρεσε σε ορισμένους. Οι επαγγελματίες συνδικαλιστές και οι βολεμένοι μας πολέμησαν με όσα όπλα είχαν αλλά τελικά δεν κατάφεραν τίποτα. Μπροστά στο προσωρινό εκλογικό συμφέρον τους δεν σκέφτηκαν ότι με όσα κάνουν δημιουργούν ρήγματα και περισσότερα προβλήματα στο ήδη απαξιωμένο συνδικάτο. Δεν λογάριασαν ότι από σήμερα πρέπει όλοι μαζί να ενδιαφερθούμε για τα δικά σας προβλήματα και πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι. Δεν μπορούν να κατανοήσουν δυστυχώς ότι οι εκλογές κρατάνε μόνο 2 μέρες και μετά πρέπει να συνθέσουμε και όχι να διαιρέσουμε.

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά είχαμε απαράδεκτα φαινόμενα, όπως να γίνονται οι εργαζόμενοι θηράματα και οι συνδικαλιστές κυνηγοί που τρέχουν να προλάβουν να δώσουν τα σημαδεμένα ψηφοδέλτια , η να υποχρεώνονται με κάθε τρόπο οι εργαζόμενοι να πάρουν την γραμμή που τους δίνουν χωρίς να έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν μόνοι τους. Είδαμε ¨προϊστάμενους¨ να χρησιμοποιούν την θέση τους για να αρπάξουν ψήφους και να κάνουν παρεμβάσεις υπέρ συγκεκριμένων υποψηφίων.

Επιλέξαμε να μείνουμε μακριά από τέτοια φαινόμενα. Επιλέξαμε να μιλήσουμε μαζί σας , να σας ακούσουμε και όχι να προσπαθήσουμε να σας επιβάλουμε τι να κάνετε. Επιλέξαμε τις καθαρές διαδικασίες και την διαφάνεια. Για εμάς δεν έχει σημασία ποιος θα είναι πρώτος η δεύτερος , δεν έχουν σημασία τα νούμερα , για εμάς σημασία έχετε εσείς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε δίπλα σας κάθε μέρα, όχι μόνο στις εκλογές. Θα είμαστε δίπλα σας ασχέτως σε ποιο σωματείο είστε και τι ψηφίζετε. Σας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε η δική σας φωνή και θα σας μεταφέρουμε όλα όσα διαδραματίζονται. Θα ζητάμε την γνώμη σας και οι ενέργειες μας θα είναι πάντοτε όλα όσα εσείς θα μας ζητάτε.

Οι εκλογές τελείωσαν , όμως όλα όσα βιώνουμε καθημερινά συνεχίζονται. Όπως συνεχίζεται και μεγαλώνει η αγωνία όλων μας για το τι μας περιμένει. Είναι ανάγκη να αφήσουμε στην άκρη ότι μας χωρίζει και να ασχοληθούμε μόνο με ότι μας ενώνει.

Φίλες και φίλοι μόνο ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όσα δεινά έρχονται !!

…………………………………………………….

Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα

( Σημείωση σύνταξης… εκ παραδρομής κατά την σύνταξη των πινάκων αναφερόταν μέσα σε παρένθεση το όνομα του Β. Κατσινή κάτω από το ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚΕ. Κατόπιν επικοινωνίας μαζί του διορθώθηκε το λάθος )

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΠΡ. ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΑΗΣ Α΄

ΑΗΣ Β΄

Λ.Κ.Μ.

ΣΥΝΟΛΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

Δ.Σ.

ΕΚΑ

Δ.Σ.

ΕΚΑ

Δ.Σ.

ΕΚΑ

Δ.Σ.

ΕΚΑ

ΔΑΚΕ

41

40

17

13

190

207

248

260

ΕΑΜΕ

17

8

4

3

79

68

100

79

ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

26

32

60

66

14

11

100

109

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

4

6

0

0

13

6

17

12

ΠΑΣΚΕ-Σ

2

0

0

0

2

0

4

0

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

0

0

0

1

4

0

4

1

ΕΠΑΔ

0

0

0

0

0

0

0

0

ΑΚΥΡΑ ΛΕΥΚΑ

3

3

14

22

17

25

 

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΔΡΩΝ

ΕΑΜΕ

11

ΔΑΚΕ

9

ΑΓ.ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

5

ΕΠΑΔ

5

ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

( ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ)

1

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here