Αποτελέσματα κλήρωσης στο “Ταχυδρομείο του Άη Βασίλη” στην Καρύταινα

0
226

Στις 6 Ιανουαρίου 2020,το απόγευμα, παρουσία επταμελούς επιτροπής (μελών του ΔΣ του συλλόγου «ΚΟΙΝΟΝ ΚΑΡΥΤΙΝΩΝ» & κατοίκων της Καρύταινας), έγινε η καταμέτρηση των γραμμάτων και η κλήρωση στο «ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ». Τρακόσια είκοσι άτομα έστειλαν φέτος ζωγραφιές, επιθυμίες και ευχές στον Αη Βασίλη!!!

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του πολιτιστικού συλλόγου  «Κοινόν Καρυτινών» που δίνει χαρά κι ελπίδα σε μικρούς και μεγάλους. Βρίσκεται στημένο στην πλατεία του χωριού. Λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο, καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών κι είναι αφορμή για βόλτα κοντινών ή μακρινών επισκεπτών. Η έκπληξη κι ο ενθουσιασμός μας είναι μεγάλος όταν βρίσκουμε γράμματα από όλες τις γωνιές της πατρίδας μας!

Δέκα τυχερά παιδιά: ένα από την Καρύταινα, τέσσερα από τη Μεγαλόπολη, ένα από την Τρίπολη, δύο από την Αθήνα, ένα από την Πάτρα κι ένα από τη Μύκονο ήταν οι φετινοί νικητές!!!

Όσα παιδιά ζουν κοντά στο χωριό μας έχουν παραλάβει ήδη τα δώρα τους, τα υπόλοιπα θα τα παραλάβουν εντός των επόμενων ημερών. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους για τη συμμετοχή τους!

Καλή χρονιά, με υγεία, πολλά ταξίδια κι εμπειρίες μοναδικές!

Το ΔΣ του «ΚΟΙΝΟΝ ΚΑΡΥΤΙΝΩΝ»

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here