ΑρχικήΑΡΘΡΑΑπονομή ηθικών επαίνων σε παιδιά εργαζομένων και συνταξιούχων της ΔΕΗ

Απονομή ηθικών επαίνων σε παιδιά εργαζομένων και συνταξιούχων της ΔΕΗ

Απονομή ηθικών επαίνων σε παιδιά εργαζομένων και συνταξιούχων της ΔΕΗ Α.Ε που αρίστευσαν στις σπουδές τους κατά το σχολικό και ακαδημαϊκό έτος 2015- 2016.

 Στις 13-05-2017 ημέρα Σάββατο στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΑΗΣ Μ-Β,  απονεμήθηκαν 58 ηθικοί έπαινοι στα παιδιά των εργαζομένων της ΔΕΗ Α.Ε που υπηρετούν και των συνταξιούχων που διαμένουν στο νομό Αρκαδίας και στους όμορους νομούς.

Η απονομή έγινε από τον Αναπληρωτή Διευθύνoντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Α.Ε κ. Γούτσο Σταύρο ο οποίος μετέφερε τα συγχαρητήρια του Προέδρου της ΔΕΗ ΑΕ Κου Παναγιωτάκη Εμμανουήλ.

Σύντομους χαιρετισμούς και συγχαρητήρια απεύθυναν στα παιδιά και στους γονείς των,  οι κ.κ. Καρέλης Δημήτριος Διευθυντής Εκπαίδευσης, Γίδης Κων/νος Διευθυντής του Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης, Λαμπρόπουλος Λάμπρος Διευθυντής του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού ΑΗΣ Β ,  ο Παναγιωτόπουλος Νικόλαος Διευθυντής του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού ΑΗΣ Α και ο πρόεδρος της ΕΤΕ-ΔΕΗ Μανιάτης Κώστας.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση και στη συνέχεια οι προσκεκλημένοι ξεναγήθηκαν στους χώρους των ορυχείων της Διεύθυνσης Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης.

Κωνσταντίνος Σ. Γίδης
Διευθυντής Διεύθυνσης Λ.Κ.Μ.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”19″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] 

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,827ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια