ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ.

0
300
Όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία παραπάνω, ολοκληρώθηκε η μεταφορά του Αμιάντου που είχε αποθηκευτεί προσωρινά στον παραπάνω χώρο.
Η εξέλιξη αυτή είναι πολύ θετική και ελπίζουμε να είναι πάντα θετικές οι κινήσεις της Δ.Ε.Η. σε τοπικό αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο σε ότι αφορά θέματα περιβάλλοντος και προστασίας της υγείας !
Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Είσαι σίγουρος ότι πρόκειται για “θετική” εξέλιξη; Πού πήγε τόσος αμίαντος; Αν τον έθαβαν στην αυλή σου θα συνέχιζες να το θεωρείς “θετικό”; Ας μην εντυπωσιαζόμαστε από τη “δύναμη της εικόνας”. Να κοιτάξουμε και λίγο “κάτω από το χαλί”.

  2. Είσαι σίγουρος ότι πρόκειται για “θετική” εξέλιξη; Πού πήγε τόσος αμίαντος; Αν τον έθαβαν στην αυλή σου θα συνέχιζες να το θεωρείς “θετικό”; Ας μην εντυπωσιαζόμαστε από τη “δύναμη της εικόνας”. Να κοιτάξουμε και λίγο “κάτω από το χαλί”.

  3. Είσαι σίγουρος ότι πρόκειται για “θετική” εξέλιξη; Πού πήγε τόσος αμίαντος; Αν τον έθαβαν στην αυλή σου θα συνέχιζες να το θεωρείς “θετικό”; Ας μην εντυπωσιαζόμαστε από τη “δύναμη της εικόνας”. Να κοιτάξουμε και λίγο “κάτω από το χαλί”.

  4. Είσαι σίγουρος ότι πρόκειται για “θετική” εξέλιξη; Πού πήγε τόσος αμίαντος; Αν τον έθαβαν στην αυλή σου θα συνέχιζες να το θεωρείς “θετικό”; Ας μην εντυπωσιαζόμαστε από τη “δύναμη της εικόνας”. Να κοιτάξουμε και λίγο “κάτω από το χαλί”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here