Απολογισμός του 10ου Περιφερειακού συνεδρίου από τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης (video)

Ο Διονύσης Παπαδόπουλος μιλάει για το συνέδριο της Τρίπολης , τα θέματα που διεκδίκησε η Μεγαλόπολη και δηλώνει ότι θα είναι πάλι υποψήφιος στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές

0
2265

Την Παρασκευή 2 Μαρτίου, λίγο πριν την επίσκεψη στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης του ΓΓ του ΚΚΕ , ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Παπαδόπουλος μιλώντας με δημοσιογράφους έκανε ένα μικρό απολογισμό των εργασιών του 10ου Περιφερειακού συνεδρίου που έγινε στην Τρίπολη.

Ο Διονύσιος Παπαδόπουλος μίλησε και απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τα θέματα της Μεγαλόπολης που τέθηκαν στις διαδικασίες του συνεδρίου, για τις πωλήσεις των μονάδων της ΔΕΗ , τα απόβλητα, την μετεγκατάσταση Τριποτάμου , το Αρχαίο Θέατρο. Στην αναφορά του για το θέμα του ΧΥΤΕΑ επανέλαβε για δεύτερη φορά ότι όσο είναι δήμαρχος δεν θα έρθουν απόβλητα στην Μεγαλόπολη , ότι δεν θα γίνει καμία διαδικασία κατασκευής χώρου ταφής αποβλήτων.

Ξεκάθαρα δήλωσε ότι θα είναι πάλι υποψήφιος αφού είπε χαρακτηριστικά: όσο είμαι Δήμαρχος – και δε μιλώ μόνο για τα 2 χρόνια που απομένουν αλλά για πολύ περισσότερα – ΧΥΤΕΑ στην Μεγαλόπολη δεν θα γίνει! Ο Διονύσης Παπαδόπουλος δηλώνει παρών λοιπόν και είναι στην ουσία η πρώτη επίσημη δήλωση υποψηφιότητας για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα δήλωσε:

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here