Αποκάλυψη Πέτρου Τατούλη: Στην Μεγαλόπολη ίσως βρέθηκε η πρώτη μορφή ζωής στην Ευρώπη!

0
300

Στην Μεγαλόπολη ίσως βρέθηκε η πρώτη μορφή ζωής στην Ευρώπη ! Αυτή την αποκάλυψη έκανε σήμερα ο Πέτρος Τατούλης κατά την διάρκεια της κοινής συνέντυξης τύπου που δόθηκε στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης μαζί με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και τον Διονύση Παπαδόπουλο.

Η αποκάλυψη αυτή του κ. Τατούλη αφορά ενημέρωση που του έχει γίνει από την ομάδα που έκανε τις επιστημονικές έρευνες στο Ορυχείο της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη και σας είχαμε γράψει εδώ στο Καφενείο της Μεγαλόπολης. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία μιλάμε για εμφάνιση ζωής που μετράει 1.000.000 χρόνια !!

Για τις λεπτομέρειες όμως της μεγάλης αυτή ανακάλυψης θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη δημοσίευση της έρευνας σε επιστημονικό περιοδικό που θα γίνει πολύ σύντομα.

Η Μεγαλόπολη λοιπόν όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία θα πρωταγωνιστήσει θετικά αυτή την φορά και αναμένεται να συγκεντρώσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον !!

 

arxaia1
H κ. Κατερίνα Χαρβάτη , η Ελληνίδα καθηγήτρια Παλαιοανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμιο του Τίμπινγκεν στη Γερμανία που έκανε τις έρευνες στην περιοχή μας.
Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here