Απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική, περιπατητές στο μονοπάτι της Μονής Φιλοσόφου

0
238
Φωτό Αρχείου

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση απεγκλωβισμού περιπατητών στην Αρκαδία, στο μονοπάτι της Μονής Φιλοσόφου.
Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε με επιτυχία επιχείρηση διάσωσης περιπατητών στον ποταμό Λούσιο, και συγκεκριμένα στο μονοπάτι της Μονής Φιλοσόφου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άντρας και μία γυναίκα αποφάσισαν να περπατήσουν στο μονοπάτι. Ο οικόσιτος σκύλος που είχαν μαζί τους, ξέφυγε από τον έλεγχο των ιδιοκτητών του και κατέβηκε χαμηλά σε ένα δύσβατο σημείο. Ο ιδιοκτήτης του, ένας άνδρας περίπου στην ηλικία των 30, πήγε να τον πάρει με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να μην μπορεί να ανέβει ξανά επάνω.

Η γυναίκα, αδυνατώντας να βοηθήσει τον 30χρονο, κάλεσε ενισχύσεις, προκειμένου να γίνει ο απεγκλωβισμός και να εξασφαλιστεί η διάσωση από το δύσβατο αυτό σημείο στο οποίο έχει εγκλωβιστεί.

Στο σημείο βρέθηκε ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγαλόπολης και ένα από την Βυτίνα.Οι Πυροσβέστες αμέσως οργάνωσαν επιχείριση και κατάφεραν να ανεβάσουν τον νεαρό άνδρα από το σημείο που ήταν.

Οι περιπατητές είναι και οι δύο καλά στην υγεία τους, το ίδιο και το σκυλάκι τους και οι πυροσβέστες από την Μεγαλόπολη και την Βυτίνα απέδειξαν για ακόμη μια φορά τις ικανότητες τους και την προσφορά τους στους συνανθρώπους τους.

Εφ.Κ από το ArcadiaPortal.gr

pyrosvestiki-loysios
φωτογραφία από προσωπικό προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης
Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here