Απαντήσεις για τις προσλήψεις συγγενών στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας ζητούν 5 μέλη του

0
227

Να συνεδριάσει άμεσα το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας ζητούν 5 μέλη του συμβουλίου για να γίνει ενημέρωση για το θέμα που αποκάλυψε προχθές το Καφενείο της Μεγαλόπολης με την πρόσληψη 2 υπαλλήλων, οι οποίοι είναι συγγενικά πρόσωπα του προέδρου και ενός μέλους του Δ.Σ.

δείτε την σχετική δημοσίευση ΕΔΩ

Η σχετική πρόταση των 5 μελών έχει ως εξής:

enwtiki-kinisi-eka

Τρίπολη 10-11-2014

ΠΡΟΣ: Πρόεδρο & Αναπλ. Γραμματέα του Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στην συνεδρίαση του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου στις 20 Οκτωβρίου 2014 υπήρξε ενημέρωση μας ότι η Διοίκηση του ΕΚΑ θα απευθυνθεί στον ΟΑΕΔ για την κάλυψη των θέσεων εργασίας των 2 υπαλλήλων που είχαν συνταξιοδοτηθεί.
Πριν λίγες ημέρες πληροφορηθήκαμε ότι 2 νέοι υπάλληλοι ανέλαβαν εργασία και μάλιστα με αναγγελία στον ΟΑΕΔ από τις 2 Νοεμβρίου .
Αν όντως ισχύουν τα παραπάνω θεωρούμε ότι η πλειοψηφία της Διοίκησης του ΕΚΑ έχει προχωρήσει σε πρωτοφανείς και αυθαίρετες ενέργειες και σε αντίθεση με το καταστατικό του ΕΚΑ (άρθρο 23 παρ. 2) περί του διορισμού υπαλλήλων στο Εργατικό Κέντρο.

Για ενημέρωση του παραπάνω θέματος και σε συνδυασμό με την προετοιμασία και την οργάνωση της απεργιακής κινητοποίησης ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ της 27ης Νοεμβρίου σας καλούμε όπως υπάρξει άμεσα συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΚΑ.
Συναδελφικά

ΛΕΦΑΣ Ιωάννης
ΛΕΟΝΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος
ΜΠΟΖΙΟΥ Ντίνα
ΣΑΡΔΕΛΗΣ Κων/νος
ΤΟΥΡΛΟΥΚΗΣ Γεώργιος

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here