Απίστευτη δήλωση Πέτσα: Οι άνθρωποι στην Μακεδονία και την Μεγαλόπολη δεν είχαν καμία ορατότητα τι θα γίνει όταν βλέπουν τις μονάδες της ΔΕΗ να κλείνουν (video)

0
1950

Ένα από τα καλά με τους αρμόδιους της Κυβέρνησης είναι ότι μερικές φορές με τις δηλώσεις που κάνουν , μας προκαλούν το γέλιο. Θα ήταν ακόμα καλύτερο αν οι δηλώσεις τους δεν αφορούσαν την τύχη των περιοχών της Δυτ. Μακεδονίας και της Μεγαλόπολης. Αν με τις αποφάσεις τους δεν καταδίκαζαν χιλιάδες πολίτες.

Σήμερα Τρίτη 8 Δεκεμβρίου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πέτσας ήταν στην εκπομπή του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη. Κάποια στιγμή χωρίς να τον ρωτήσει κανένας, ανέφερε μόνος του ότι το θέμα της ημέρας είναι η απολιγνιτοποίηση.

Συγκεκριμένα ο κ. Πέτσας είπε:

Το βασικό θέμα της ημέρας, είναι το θέμα της απολιγνιτοποίησης που παρουσίασε ο κ. Χατζηδάκης.
Οι άνθρωποι στην Δυτική Μακεδονία και στην Μεγαλόπολη μέχρι πρότινος δεν είχαν καμία ορατότητα τι θα γίνει όταν βλέπουν τις μονάδες της ΔΕΗ να κλείνουν.
Και χθες απέκτησαν (ορατότητα), ήταν 500 εκατ ευρώ η στήριξη της Δυτικής Μακεδονία στα προηγούμενα προγράμματα και χθες ανακοινώθηκε ένα πακέτο 5 δις ευρώ!

Μας δουλεύει λοιπόν κανονικά ο κ. Πέτσας, μιλώντας λες και τις μονάδες δεν την κλείνει η δικιά του Κυβέρνηση αλλά οι εξωγήινοι!! Λες και την ορατότητα και το φως και την γη κάτω από τα πόδια μας την χάσαμε από κάποιους άλλους και όχι από τον Μητσοτάκη και την Νέα Δημοκρατία!

Το έχω πει πολλές φορές, καλά μας κάνουν, αφού τους δεχόμαστε στην Μεγαλόπολη και τους πλέκουμε και το εγκώμιο, αφού τους έχουμε κάνει θεούς , καλά να πάθουμε!!

Ορατότης μηδέν λοιπόν , όπως είναι και ο τίτλος της ταινίας με τον Κούρκουλο που φώναζε.. όχι άλλο κάρβουνο !!!

δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις Πέτσα:

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here