Απάντηση Τσιριγώτη σε Χριστογιαννόπουλο: Η Δημοτική Ενότητα δεν εκβιάζεται, δεν εκφοβίζεται και δεν απειλείται

0
1014

Μετά την έκδοση του Δελτίου Τύπου της παράταξης μας με τίτλο ΄΄Ο Δήμαρχος τι θέλει να κρύψει και απειλεί τους υπαλλήλους ; ΄΄ ο Δήμαρχος αποφάσισε με μια σπασμωδική κίνηση να ποινικοποιήσει τη δημόσια κριτική, “απειλώντας” μας με αγωγές και μηνύσεις, πιστεύοντας πως θα σταματήσουμε να του ασκούμε κριτική και κάπως έτσι θα μας φιμώσει.

Τον πληροφορούμαι ότι η Δημοτική Ενότητα δεν εκβιάζεται, δεν εκφοβίζεται και δεν απειλείται.

Είναι γνωστό ότι τη ποινικοποίηση της πολιτικής την επιδιώκουν όσοι έχουν έλλειψη επιχειρημάτων, αλλά και αδυναμία άρθρωσης πολιτικού λόγου. Ο κ. Χριστογιαννόπουλος θα πρέπει να μάθει ότι πλέον είναι δημόσιο πρόσωπο και όχι καθηγητής Μαθηματικών και ως εκ τούτου υπόκειται σε δημόσια κριτική και για αυτά που λέει και αυτά που κάνει.

Η ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής δεν είναι άγνωστη σε εμάς. Προσπάθησαν και στο παρελθόν συκοφάντες και ψευδομάρτυρες να δυσφημήσουν στελέχη της παράταξης μας και απέτυχαν.

Αντί λοιπόν να μας απειλεί με μηνύσεις καλά θα κάνει να απαντά συγκεκριμένα. Απείλησε η όχι υπάλληλους ; Ενημερώθηκε η όχι για πλαστά δικαιολογητικά που αφορούν αναθέσεις έργων;

Επειδή όμως θα υπάρξουν σύντομα και άλλα « επεισόδια » στο «σήριαλ» των πλαστών δικαιολογητικών, θα θέλαμε να συμβουλεύσουμε τον κ. Δήμαρχο « να μην ξύνεται στη γκλίτσα του τσοπάνη» όπως λέει και ο λαός.

Δελτίο τύπου

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here