Απάντηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για δημοσιεύματα σχετικά με τη «Εταιρεία Φλαμπουράρη»

0
218

Λίγες μόλις μέρες πριν από τη μεγάλη εκλογική αναμέτρηση της 20ής Σεπτεμβρίου, το πολιτικό σκηνικό έχει ανάψει με πληροφορίες και ανακαλύψεις να βγαίνουν στο φως. Ένα ανάλογο δημοσίευμα πρωταγωνιστεί και στα αθηναϊκά μέσα μαζικής ενημέρωσης με πρωταγωνιστές τον κ. Φλαμπουράρη και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

δείτε το δημοσίευμα

Η Εταιρεία Φλαμπουράρη πήρε δουλειά 3,9 εκατ. απο την Περιφέρεια Πελοποννήσου

perifereia-flampoyraris

Η κυρία Νικολάκου, παραχωρώντας συνέντευξη μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, απάντησε και σε ερώτηση δημοσιογράφου η οποία είχε να κάνει με το άρθρο που αφορά σε έργο που εκτελείται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ύψους 3,9 εκατ. ευρώ, και για το οποίο έχει υπογραφεί σύμβαση ανάμεσα στην Περιφέρεια και στην εταιρία ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ, στην οποία μέτοχος με 50% παραμένει ο κ. Φλαμπουράρης, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Η αντιπεριφερειάρχης κυρία Ντίνα Νικολάκου και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής ανέφερε ότι τα δημοσιεύματα αποδεικνύουν τη σκληρή και ασταμάτητη δουλεία που γίνεται στην Περιφέρεια. Τη στιγμή που έχουν παγώσει τα σχεδόν όλα τα δημόσια έργα της χώρας, η Περιφέρεια συνεχίζει να δημοπρατεί και να υλοποιεί έργα.

Το έργα για το οποίο γίνεται λόγος αφορά σε ένα αλιευτικό καταφύγιο στο Βραχάτι στο οποίο αναδείχτηκε ως μειοδότης ύστερα από διαγωνισμό η εν λόγω εταιρία. Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για έργο το οποίο ανέλαβε εταιρία η οποία ανήκει στον κ. Φλαμπουράρη, ο οποίος είχε δηλώσει ότι δεν ήταν πια μέτοχος εφόσον ανέλαβε υπουργός της απελθούσας κυβέρνησης, ενώ σχολιάζουν το γεγονός ότι η εταιρία είχε κατεβεί στον διαγωνισμό δίχως φορολογική ενημερότητα.

Η κυρία Νικολάκου, στον αντίποδα όλων των παραπάνω, δεν παρέλειψε να αναφέρει τον τρόπο της απόλυτης νομιμότητας με τον οποίο δημοπρατούνται έργα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς συμμετοχή στη δημοπράτηση έλαβαν 13 εταιρίες από τις οποίες επελέγη αυτή με τη χαμηλότερη προσφορά. Μετά την επιλογή το έργο ετέθη στην Οικονομική Επιτροπή η οποία και ψήφισε ομόφωνα το έργο στο Βραχάτι.

Η αντιπεριφερειάρχης σχολίασε και το πολιτικό μέρος των δημοσιευμάτων, αναφέροντας ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου τηρεί πάντα τη νομιμότητα και τους κανονισμούς.

Για τη συμμετοχή του κ. Φλαμπουράρη στην εταιρία, είπε ότι για το αν θα έπρεπε να συμμετέχει ή όχι, πρέπει να ερωτηθεί ο ίδιος ο κ. Φλαμπουράρης. Μεταξύ άλλων, η κυρία Νικολάκου σχολίασε και τα όσα έχουν ειπωθεί για τον κ. Τατούλη και τον κ. Βουδούρη, αναφέροντας ότι τα έργα του κ. Τατούλη είναι αυτά τα οποία τον ανέδειξαν ως νικητή με διαφορά στις τελευταίες αυτοδιοίκητες εκλογές.

από το ArcadiaPortal.gr

[ot-video][/ot-video]

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here