ΑρχικήΑΡΘΡΑΑπάντηση Δημάρχου Μεγαλόπολης στην παράταξη "Δημοτική Ενότητα"

Απάντηση Δημάρχου Μεγαλόπολης στην παράταξη “Δημοτική Ενότητα”

Στις δύσκολες συνθήκες που βρισκόμαστε, λόγω των ειδικών καταστάσεων, μας χρειάζεται λίγο γέλιο, για να σπάσει τη μονοτονία μας.

Και μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει το Δελτίο Τύπου της «Δημοτικής Ενότητας», που αναφέρεται στη μοριοδότηση των κατοίκων της Μεγαλόπολης στους διαγωνισμούς μέσω ΑΣΕΠ.

Κατ’ αρχήν, να πληροφορήσω τον επικεφαλής της «Δημοτικής Ενότητας», κ. Σπ. Τσιριγώτη ότι η Μεγαλόπολη ΔΕ θα αποκλεισθεί από την ευνοϊκή ρύθμιση, αλλά θα συμπεριληφθεί σε αυτήν. Δεν ξέρω εάν αυτό τον ησυχάζει ή τον γεμίζει άγχος, γιατί του αφαιρεί επιχειρήματα για μια στείρα αντιπολίτευση.

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, κανένα Δημοτικό Συμβούλιο του Νομού Κοζάνης δεν έχει πάρει απόφαση για το συγκεκριμένο θέμα. Συνεπώς, τα περί προεργασιών στο Νομό Κοζάνης είναι μόνο στο πεδίο της φαντασίας του.

Ως Δήμαρχος Μεγαλόπολης ενήργησα άμεσα, και εάν ανατρέξει στα ΜΜΕ θα δεί ότι υπάρχει, την αμέσως επόμενη μέρα, κείμενο δημοσιευμένο από τον Αντιδήμαρχο κο Μανιάτη, στο οποίο αναφέρεται ότι η Δημοτική Αρχή έχει αντιδράσει και ότι είναι σίγουρο ότι η εξέλιξη θα τη δικαιώσει, και αυτό το ανέφερε γιατί το είχαμε εξασφαλίσει.

Οι προτάσεις, οι ενστάσεις και γενικώς οι ενέργειές μας είχαν αποδέκτες τους κατάλληλους φορείς για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

Το θέμα λοιπόν δε θα μας απασχολούσε πάλι, γιατί το ξαναλέω ότι η ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΝΟΪΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ, εάν δεν είχαμε νέα επίθεση κατά των κεκτημένων μας, από «κύκλους» που, για λόγους ψηφοθηρικούς, βάζουν θέμα να ενταχθεί όλη η Αρκαδία, τονίζοντας ότι αυτό έγινε και για το Νομό Κοζάνης, ξεχνώντας ότι ο Νομός Κοζάνης είναι πληττόμενος στο σύνολό του από την απολιγνιτοποίηση και προς τούτο έχει χαρακτηρισθεί ως Ζώνη Απολιγνιτοποίησης, όπως έχει χαρακτηριστεί για τους ίδιους ακριβώς λόγους ΜΟΝΟΝ ο Δήμος Μεγαλόπολης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Αυτά τα πολιτικάντικα παιχνίδια θα κληθείτε να τα αποδοκιμάσετε κε Τσιριγώτη άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως είπα στην επιστολή μου.

Πρέπει να κατανοήσετε επιτέλους ότι όλες οι ενέργειές σας, που έχουν σκοπό να φρενάρουν την πορεία της Μεγαλόπολης προς το αύριο, πέφτουν στο κενό, διότι λειτουργείτε με παρωχημένη λογική, που χαρακτηρίζει προηγούμενες δεκαετίες.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
790ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ