Απάντηση από τον Γ.Σ.Μ. Λύκαια για την παραίτηση μέλους του Δ.Σ.

1
252

Επειδή η παραπληροφόρηση και τα παιχνίδια εντυπώσεων δεν πρέπει να μένουν αναπάντητα γιατί βλάπτουν και φθείρουν τη λειτουργία του συλλόγου μας , σχετικά με την επιστολή παραίτηση του κ. Καλαϊτζή Γεώργιου που κοινοποιήθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουμε να σας ενημερώσουμε τα εξής:

Μόλις χθες το μεσημέρι ο Πρόεδρος του Γ.Σ .Μ ΛΥΚΑΙΑ κος Χλιός Ιωάννης έλαβε επιστολή παραίτησης του κ. Καλαϊτζή Γεώργιο και πριν καν την δει ακόμη με έκπληξη είδαμε ότι είχε κοινοποιηθεί νωρίτερα σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και είχε δημοσιευτεί στο διαδίκτυο .

Οι επιλογές του καθενός μας , δείχνουν σε μεγάλο βαθμό ποιοι είμαστε και ορίζουν την πορεία που έχουμε επιλέξει στη ζωή μας.
Κάθε απόφαση είναι απόλυτα σεβαστή , το κείμενο όμως που συνοδεύει την εν λόγο απόφαση , είναι μνημείο επικίνδυνου λαϊκισμού , καιροσκοπισμού και αμετροέπειας.

Σε μια περίοδο κρίσης κάποιοι επιλέγουν τον δρόμο της προσφοράς και κάποιοι το δρόμο της παραίτησης <<θυσιαζόμενοι>> σαν μια άλλη Ιφιγένεια.
Λόγω του ότι ο Σύλλογος μας δεν έχει να κρύψει κάτι σας ενημερώνω ότι την Τρίτη 22-9-2015 και ώρα 20.00 θα γίνει έκτακτη συνεδρίαση Δ.Σ. να συζητηθεί η παραίτηση , και θα σας δοθούν οι απαραίτητες απαντήσεις για τα πάντα.

Γ.Σ.Μ. ΛΥΚΑΙΑ

από το gslikaia.blogspot.gr

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Διαβάζοντας ξανά και ξανά τόσο την επιστολή παραίτησης του κου Καλαϊτζή, όσο και την απάντηση από τον Γ.Σ.Μ. Λύκαια, καταλήγω στο συμπέρασμα πως κάτι δεν κολλάει σωστά. Τι το μεμτό είχε η επιστολή-παραίτεση του πρώτου και προκάλεσε μια τέτοιου είδους απάντηση;;; κάπου φαίνεται πως υπάρχει μια μύγα και κάποιος μυγιάζεται. Κι αφού λοιπόν ο σύλλογος δεν έχει να κρύψει κάτι και θα δόσει απαντήσεις για τα πάντα, ας δόσει και μια απάντηση για την μη πληρωμή του προπονητή του στίβου για ολόκληρη τη χρονιά που πέρασε, αλλά και για τους δύο μήνες από την περυσινή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here