Αξιοποίηση – Ανάδειξη Μονοπατιού Τ.Κ. Ίσαρη προς Αρχαία Λυκόσουρα΄΄

0
266

Η οικονομική επιτροπή του Δήμου Μεγαλόπολης αποφάσισε να πραγματοποιήσει την ανάθεση εκπόνησης μελέτης για την ανάδειξη και αξιοποίηση του μονοπατιού από το Ίσαρη προς την Αρχαία Λυκόσουρα.

Η διαδικασία έγινε με απευθείας αναθέσεις.

Διαβάστε ολόκληρη την απόφαση παρακάτω….

Μελέτη Μονοπατιού

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑΡΑΓΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ (ΦΑΤΕ ΑΒΕΡΤΑ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ )ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΡΓΑ ? ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ? ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΣ …….. ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΤΩΡΑ. ΜΗΠΩΣ ΓΛΥΣΤΡΗΣΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΗΚΕ.ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ.

  2. ΑΡΑΓΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ (ΦΑΤΕ ΑΒΕΡΤΑ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ )ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΡΓΑ ? ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ? ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΣ …….. ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΤΩΡΑ. ΜΗΠΩΣ ΓΛΥΣΤΡΗΣΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΗΚΕ.ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ.

  3. ΑΡΑΓΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ (ΦΑΤΕ ΑΒΕΡΤΑ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ )ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΡΓΑ ? ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ? ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΣ …….. ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΤΩΡΑ. ΜΗΠΩΣ ΓΛΥΣΤΡΗΣΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΗΚΕ.ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ.

  4. ΑΡΑΓΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ (ΦΑΤΕ ΑΒΕΡΤΑ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ )ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΡΓΑ ? ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ? ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΣ …….. ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΤΩΡΑ. ΜΗΠΩΣ ΓΛΥΣΤΡΗΣΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΗΚΕ.ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here