Αν δεν μπορεί μια δημοτική αρχή να λύσει τα απλά προβλήματα , πως θα λύσει τα μεγάλα;

1
789

Είχα πολύ καιρό να πάω στο ανοικτό δημοτικό στάδιο Μεγαλόπολης και χθες που πήγα να καλύψω το παιχνίδι της Δόξας Με το Άστρος θυμήθηκα μια παλιά, πονεμένη ιστορία.

Η κατασκευή που έχει τοποθετηθεί για τα δημοσιογραφικά θεωρία, στις κερκίδες του γηπέδου, εδώ και 6 χρόνια είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και όπως έχουν τονίσει όσοι αθλητικοί συντάκτες έχουν επισκεφθεί το γήπεδο, χρειάζεται συγκεκριμένες αλλαγές τροποποιήσεις.

Εδώ και 6 χρόνια λοιπόν -έχουν περάσει 2 δημοτικές αρχές- έχουν γίνει συγκεκριμένες προτάσεις για συγκεκριμένες τροποποιήσεις στην κατασκευή , προκειμένου να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν όσοι συντάκτες έρχονται από άλλες περιοχές. Το κόστος είναι πολύ μικρό , σχεδόν αμελητέο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δώσει κάποιος μια εντολή.

6 χρόνια λοιπόν πέρασαν και κανείς ακόμα δεν κατάφερε να δώσει αυτή την ρημάδα την εντολή.

Οπότε δεν χρειάζεται να γράψω τίποτα άλλο για τους υπόλοιπους χώρους, η για πολλά ακόμα προβλήματα σε όλη την περιοχή μας. Καταλαβαίνετε ότι εδώ δεν γίνονται τα απλά, θα γίνουν τα πιο δύσκολα; Και δυστυχώς η ίδια αντιμετώπιση υπάρχει για πολλά ακόμα πράγματα στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή.

Αν κάποιοι άρχοντες μας κουράστηκαν η βαρέθηκαν , μπορούν να σηκωθούν και να πάνε σπίτι τους. Μπορούν πολύ απλά να ασχοληθούν με κάτι άλλο. Ο κόσμος τους ψήφισε για να του λύνουν τα προβλήματα , τα μεγάλα αλλά και τα μικρά , τα απλά, τα καθημερινά.

Δυστυχώς όμως εκ του αποτελέσματος που βλέπουμε κάθε μέρα σε πολλά πράγματα, βλέπουμε όλοι μας ότι δεν τα καταφέρνουν.Και ακόμα και αν δεχθούμε ότι κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι τρέχουν, αυτοί είναι ελάχιστοι και δυστυχώς τους κρύβει και τους καλύπτει η αδιαφορία και η ανικανότητα των πολλών.

Κύριε Δήμαρχε , θα σας θυμίσω μόνο μια δημοσίευση με μια επιστολή που είχατε λάβει πριν από 2 χρόνια για το θέμα….

Επιστολή στον Δήμαρχο Μεγαλόπολης για τα δημοσιογραφικά θεωρεία του ανοικτού σταδίου

 

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here