ΑΝ.ΒΟ.ΠΕ.: Τα μέλη του Δ.Σ είναι άμισθα – κακοπροαίρετα τα σχόλια που έχουν στόχο να πλήξουν την Διοίκηση

0
299

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Με αφορμή διάφορα κακοπροαίρετα σχόλια που κυκλοφορούν με στόχο να πλήξουν τη Διοίκηση της Αναπτυξιακής Βορείου Πελοποννήσου (ΑΝ.ΒΟ.ΠΕ.) και να ανακόψουν την ανοδική της πορεία,  θεωρούμε σκόπιμο να κάνουμε επίσημα γνωστό σε όλους ότι ο Πρόεδρος, ο Διευθύνων Σύμβουλος αλλά και όλα τα μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας δεν αμείβονται ούτε με έξοδα παράστασης αλλά ούτε και με έξοδα κίνησης για τις συνεδριάσεις που πραγματοποιούνται.

 Με ρητή απόφαση της Διοίκησης της ΑΝΒΟΠΕ όλα τα μέλη του Δ.Σ. προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, και έχουν αναλάβει όλες τις ευθύνες που απορρέουν από τις θέσεις αυτές, χωρίς αμοιβή αν και το καταστατικό προβλέπει σχετικές αποζημιώσεις.

 Αν όχι ανήθικο είναι τουλάχιστον άδικο για τη νέα Διοίκηση της ΑΝΒΟΠΕ να δέχεται τέτοιου είδους κριτικές σε μία χρονική στιγμή που στην εταιρεία γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια προκειμένου να “σταθεί” και πάλι στα “πόδια” της και να παίξει τον αναπτυξιακό ρόλο που της αναλογεί στη ευρύτερη περιοχή της ευθύνης της.

Μετά από αυτές τις διευκρινίσεις, που θεωρήσαμε αναγκαίες να κάνουμε δημόσια, αφήνουμε τους “κατασκευαστές” των διαφόρων σεναρίων για την ΑΝΒΟΠΕ στον κατήφορό τους και δηλώνουμε ότι ποτέ άλλοτε δεν θα ασχοληθούμε ούτε με αυτούς αλλά ούτε και με τις σκοπιμότητες που εκπροσωπούν. 

Εμείς ως Διοίκηση – όπως άλλωστε έχουμε δεσμευτεί από την πρώτη κιόλας στιγμή – θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για να μετατρέψουμε την ΑΝΒΟΠΕ σε ένα εργαλείο ανάπτυξης τόσο για τις περιοχές ευθύνης της όσο και για τους κατοίκους όλων αυτών των περιοχών.

 

Πρόεδρος Κωνσταντίνος Μιχόπουλος

Δ/νων Σύμβουλος : Παπαβασιλείου Νικόλαος

Αντιπρόεδρος : Δούρος Παναγιώτης

Γραμματέας: Μουζιακιώτης Κων/νος

Εντεταμένος Σύμβουλος: Ντάνος Θεόδωρος

Τα Μέλη : Παυλής Δημήτριος, Γιαννόπουλος Ιωάννης, Γκιώνης Γεώργιος, Σταυρέλης Νικόλαος

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here