Αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα σε κεντρικούς δρόμους της Μεγαλόπολης

0
241

Μετά από πολλά χρόνια ταλαιπωρίας των πολιτών, ξεκινάει αύριο Τετάρτη 7 Οκτωβρίου ένα πολύ σημαντικό έργο στην πόλη της Μεγαλόπολης.

Ο λόγος για την αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα σε κεντρικούς δρόμους της Μεγαλόπολης. οι οποίοι για πάνω από 10 χρόνια είναι χαλασμένοι με πολλές λακκούβες και έχουν προκαλέσει πολύ μεγάλη ταλαιπωρία στους πολίτες.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Παπαδόπουλος Διονύσιος υπέγραψε πριν λίγες ημέρες το συμφωνητικό του έργου εφαρμογή μελέτης για την οργάνωση της κυκλοφορίας και της στάθμευσης στην πόλη της Μεγαλόπολης. Από αύριο Τετάρτη ο εργολάβος θα ξεκινήσει τις εργασίες , σε πρώτη φάση την αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα σε 3 κεντρικούς δρόμους της Μεγαλόπολης. Επίσης θα γίνει αντικατάσταση και σε πινακίδες σήμανσης.

Πρόκειται για 3 δρόμους που ξεκινούν από την Εθνική Τράπεζα , το πρώτο κομμάτι στην οδό Αρχαίου Θέατρο μέχρι το ύψος της οδού Λυκόρτα, το δεύτερο κομμάτι την οδό Παπαναστασίου μέχρι το Α΄Δημοτικό και το τρίτο κομμάτι μέχρι το κλειστό Γυμναστήριο.

map-megalopolis3

Ήδη ενημερώθηκε το Α.Τ. Μεγαλόπολης για τις εργασίες και σε ποια σημεία της πόλης θα πρέπει να γίνουν ρυθμίσεις της κυκλοφορίας των οχημάτων. Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν 25 -30 ημέρες.

Για το θέμα αυτό το Καφενείο της Μεγαλόπολης επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης και σας μεταφέρουμε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα συζητήσαμε με τον κ. Παπαδόπουλο Διονύσιο και τον κ. Μπάζιο Ιωάννη που είναι ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος για θέματα κυκλοφορίας οχημάτων.

[ot-video][/ot-video]

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here