ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

0
175

Δημοσίευσα προχθές ένα κείμενο σχετικά με την απόφαση του δικαστηρίου για τον θάνατο του Γιώργου Φραγκόγιαννη τα Χριστούγεννα του 2007.
Δείτε την ανάρτηση εδώ.
http://kafeneio.megalopolis.blogspot.gr/2012/07/blog-post_3975.html

Και στο δικό μου ιστολόγιο αλλά και στο ιστολόγιο του Μεγαλόπολη FM έχουν γίνει πολλά σχόλια και υπάρχουν 2-3 που πραγματικά δείχνουν ότι ορισμένοι έχουν ενοχληθεί από την δημοσίευση και έχουν χάσει την ψυχραιμία τους.
Για όσους δεν έχετε δεί τα σχόλια σας τα ανεβάζω μαζεμένα εδώ για να καταλάβετε και μόνοι σας πως σκέπτονται μερικοί συνάθρωποι μας και επιθυμούν να μην γίνετε δημοσιοποίηση του θέματος.

Επίσης θα πώ για όσους με ρωτάνε ποιός έχει υπογράψει το κείμενο ότι την ευθύνη την φέρω εγώ προσωπικά και όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου επώνυμα μόνο.

Τέλος να σας ενημερώσω ότι σύντομα θα υπάρχει και άλλη ανάρτηση σχετική με το θέμα.

15 σχόλια:

 1. ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ……
  ΘΕΟ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑ????
  ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ..

 2. Το Καφενείο της Μεγαλόπολης σε μια έξαρση λαϊκισμού και εκμετάλλευσης του πόνου της οικογένειας του νεκρού προβαίνει σε εγκληματικές διαπιστώσεις και διατυπώσεις.
  Θεωρεί το θάνατο συνδικαλιστικό παιχνίδι και περιμένει να θερίσει ωφέλει πάνω από το πτώμα του νεκρού.
  Οι οικογένειες του Γιώργου και των άλλων “θυμάτων” καλούνται από κοινού να προβούν στην τέλεση “μνημόσυνου” αγάπης, με τον αποκλεισμό κάθε είδους ερπετών που με την μορφή πενθούντων προσπαθούν να δηλητηριάσουν και τέλος να θανατώσουν ηθικά και ψυχικά τους επιζώντες όλων των οικογενειών.
  Βαγγέλη σε ικετεύω ως υγιείς και ανθρωπιστικά βραβευμένος νούς απομόνωσε αυτά τα κωλόπαιδα.

  Το ανώνυμο αυτό κείμενο δείχνει την ποιότητα και τον τρόπο σκέψης του Αλεβίζου.

  Απαντήσεις


  1. Το κείμενο είναι επώνυμο και είναι στην διάθεση οποιουδήποτε θελήσει να το μάθει.
   Επίσης το κείμενο απλά περιγράφει κάποια γεγονότα που αν κάποιος πιστεύει ότι είναι λάθος η ψέμματα μπορεί να το αναφέρει.
   Συμφωνώ απολύτως ότι από το περιστατικό υπήρχαν πολλά θύματα και δεν νομίζω ότι η ανάρτηση θίγει η προσβάλει η τα εμφανίζει σαν παιχνίδια.
   Ο τρόπος σκέψης σου φίλε είναι εντελώς αρρωστημένος και σάπιος αν νομίζεις ότι από την δημοσίευση του κειμένου αυτού μπορεί να υπάρχει κάποιο όφελος…!!!! επίσης να χαρακτηρίζεις κολόπαιδα , ερπετά κάποιους που έγραψαν και δημοσίευσαν κάποια γεγονότα τα οποία τα συζητάει όλη η πόλη …τότε θα ήθελα να ξέρω την άποψη σου για όσους προσπάθησαν να κερδίσουν πραγματικά από το θέμα με τις πράξεις τους και τις κινήσεις τους.
   Σημειώνω επίσης ότι υπάρχουν πολλά ακόμα στοιχεία και γεγονότα με ονοματεπώνυμο που δείχνουν τι παιχνίδια ακριβώς παίχτηκαν στην υπόθεση αλλά δεν τα δημοσίευσα γιατί δεν ήθελα να ρίξω λάδι στην φωτιά και μοναδικός μου σκοπός ήταν η περιγραφή των γεγονότων.
   Γι αυτό ακριβώς τον λόγο έχουν γίνει αφαιρέσεις από το κείμενο με την άδεια του συντάκτη αλλά τα στοιχεία αυτά παραμένουν στην διάθεση μου.
   Ηρεμήστε λοιπόν και μην θίγεστε με την ανάρτηση, υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που θα πρέπει να σας θίξουν στην υπόθεση.
   Όσο αφορά το όνομα μου δεν με ενδιαφέρουν οι χαρακτηρισμοί που κάνετε και σας τους επιστρέφω….εγώ έχω την δύναμη να μιλάω και να γράφω με το όνομα μου και όχι να κρύβομαι πίσω απο την ανωνυμία και να δημιουργώ εντυπώσεις.
   Εσύ φίλε που σχολ

   ίασες όλα τα παραπάνω όταν θα βρείς την δ

   Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here