Ανοιχτοί δήμοι και ΚΕΠ το Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Μαΐου

0
144

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών για τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις στις 18 και 25 Μαΐου θα λειτουργήσουν κανονικά το Σάββατο και την Κυριακή όλες οι υπηρεσίες που εμπλέκονται με τη διενέργεια των εκλογών.

Η εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών αναφέρει:

Ενόψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της 18ης Μαΐου 2014 καθώς και των επαναληπτικών αυτών της 25ης Μαΐου 2014 και των Ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου 2014 και με σκοπό την εξυπηρέτηση και ενημέρωση των αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής, καθώς και των εκλογέων, οι υπηρεσίες που εμπλέκονται με την διενέργεια Των εκλογών, θα παραμείνουν ανοικτές το Σάββατο και την Κυριακή 17 και 18 Μαΐου 2014, καθώς και το Σάββατο και την Κυριακή 24 και 25 Μαΐου αντίστοιχα.

Επίσης, θα λειτουργούν κατά τις ίδιες ημέρες και οι υπηρεσίες των δήμων της χώρας που εμπλέκονται στην εκλογική διαδικασία.

Δημοτολόγια, ληξιαρχεία, ΚΕΠ αλλά και αστυνομικά τμήματα θα είναι ανοιχτά και θα μπορούν να εκδίδουν άμεσα δελτία ταυτότητας, προκειμένου να μπορούν όσοι αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

από το ArcadiaPortal

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here