ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

0
156

Καρύταινα 27 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Πρόεδρο Ελληνικής Δημοκρατίας
Αθήνα

Κύριε Πρόεδρε,
Ελπίζω, ως δουλοπάροικος, στο νέας μορφής Βυζαντινό σύστημα φεουδαρχισμού που είμαι ή αν προτιμάτε, ως ραγιάς στο τωρινό μοντέλο τουρκοκοτζαμπασίδικης διακυβέρνησης, να έχω ακόμη το δικαίωμα της «απλής» διαμαρτυρίας.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ

Για την βάναυση προσβολή της νοημοσύνης μου, όταν η εξοχότητά σας, προτείνει πως πρέπει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να αντιμετωπίσουμε την κρίση. Δηλαδή κύριε Πρόεδρε, εσείς με το παντεσπάνι, την σαμπάνια και το χαβιάρι κι εγώ με το ψωμί και την ελιά; (Αληθεύει πως η ετήσια αμοιβή σας είναι μεγαλύτερη του Προέδρου των ΗΠΑ;)
Είναι άραγε αλήθεια πως οι πολιτικοί μας νομοθετούν το ακαταδίωκτο για τους ιδίους, καταργώντας στην πράξη την ισονομία και μετατρέποντας την Δημοκρατία σε παρωδία….
Αλήθεια χωρίς την Λαϊκή γνώμη, πως παραχωρήθηκαν τα τόσα βουλευτικά προνόμια… κι εγώ – τι λοιπόν ημπορώ να τους ειπώ δια να τους καταπείσω, όταν δεν καταλαβαίνουν τι εστί δίκαιον; Να τους κράζω ίσως ατίμους; Αλλ’ αυτοί το έχουν δια προτέρημα. Να τους ενθυμίσω πόσον είναι ανάξιοι εις το να ωφελήσουν την πατρίδα και πόσον επιτήδεια εις το να την ζημιώσουν; Αλλ’ αυτοί καυχώνται εις αυτό (Ελλ. Νομαρχία)

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ

Διότι κανένα απ’ τα αρπακτικά του Λαϊκού μόχθου, δεν τιμωρήθηκε. Διότι Υπουργός νομιμοποίησε την διαφθορά λέγοντας το περίφημο – ΧΑΜΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣΗΜΟ-
Διότι, Υπουργός, γελοιοποίησε την Αστυνομία, υποχρεώνοντας αστυφύλακα να του κρατά την ομπρέλα για να μην βραχεί….
Διότι Πρωθυπουργός απαξίωσε ΔΗΜΟΣΙΑ τον υπουργό του, σπρώχνοντάς τον και τοποθετώντας στην θέση του την ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ.

Κύριε Πρόεδρε
Αν και συνεχώς ακούω τα λόγια, του εθνομάρτυρα, του ΡΗΓΑ ΦΕΡΕΑΙΟΥ, πως όταν ο λαός βιάζεται τότε χρέος του είναι ν’ αρπάξει τα όπλα…
Εν τούτοις, εγώ, ως πιστός και ταπεινός δουλοπάροικος, σε όλους ΕΣΑΣ τους Ελέω Θεού αφέντες μας, δεν πρόκειται ποτέ να διαμαρτυρηθώ για το τι έγινε στο σχέδιο Μάρσαλ, για την Αλουμίνα, για τα Ναυπηγεία του Σκαραμαγκά, για την Πειραϊκή – Πατραϊκή, την Εμπορική, τη Βίλα Εκάλης, το χρηματιστήριο, τα Ολυμπιακά έργα, τα ομόλογα, τα «πηδήματα» (στο κενό) του Ζαχόπουλου. Ποτέ δεν θα ρωτήσω για τους Αγίους Δεσποτάδες μας και τις Εμπορικές επιτυχίες τους. Ποτέ δεν θα ρωτήσω για τα μυστικά και μυστηριώδη κονδύλια των Υπουργών μας.
Κι αν , λέγω αν, καμιά φορά μου ξεφεύγει το – Αι σιχτίρ λωποδύτες, θέλω να γνωρίζετε ότι είναι αυθόρμητο κι αν ακόμα το εννοώ δεν τολμώ να το ομολογήσω….
Όμως, κύριε Πρόεδρε, η αυτοσυντήρηση με αναγκάζει εμπιστευτικά να σας ομολογήσω: Όλοι αυτοί που κλέβουν το Δημόσιο χρήμα και όσοι τους προστατεύουν είναι ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ και πρέπει επιτέλους να λογοδοτήσουν σε λαϊκά Δικαστήρια.

Θα πρέπει επιτέλους να απαλλαγούμε απ’ τους σύγχρονους τουρκο-κοτζαμπάσηδες που με την συνεργασία τους με τους νέους κατακτητές, κατάντησαν τον Λαό ξανά ραγιά. Οι ταπεινοί και καταφρονημένοι, οι Λαϊκές τάξεις, αντιμετωπίζουν ένα μονόπλευρο πόλεμο που τελικό στόχο έχει την ολοκληρωτική εξαθλίωσή τους και την ολοσχερή υποταγή τους.
Πρέπει να τιμωρηθούν οι Βιαστές της Λαϊκής Βούλησης και οι άρπαγες του Δημόσιου χρήματος.
Η ειρηνική συμβίωση απαιτεί Δικαιοσύνη
Ταπεινά δούλος σας

Κωστόπουλος Σκόμπι-Δημήτρης
Εργάτης Γης
Τηλ. 6945990828

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here