ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: Η Δ.Ε.Η ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ

0
183

Η ανίερη συμμαχία Σαμαρά, Βενιζέλου συνεχίζει το καταστροφικό έργο της αποδόμησης της χώρας και της παράδοσής της στους δανειστές και στα συμφέροντα των εθνικών εργολάβων – αφεντικών ΜΜΕ που την στηρίζουν, δίνοντας στους υπουργούς και τους βουλευτές της καθημερινά στασίδι για να προπαγανδίζουν την εξαθλίωση των Ελλήνων και να δείχνουν στον Τόμσεν, την Μέρκελ και τον Σόιμπλε πόσο καλοί και πιστοί υπηρέτες είναι. Μετά την εκποίηση του ΑΔΜΗΕ, τώρα ξεπουλά και τη ΔΕΗ, την οποία την σπάει σε μια «Μικρή ΔΕΗ» που στην ουσία με τις μονάδες που μεταφέρει στην νέα εταιρία θα είναι η «Μεγάλη ΔΕΗ».

Καλυπτόμενοι πίσω από τη δήθεν ενίσχυση του ανταγωνισμού και την απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία έχει επέλθει ήδη, η ΝΔ των μεγαλόστομων εξαγγελιών, των σίριαλ του Ζαππείου και των 18 σημείων επαναδιαπραγμάτευσης με την Τρόικα προχωρά στο αρχικό σχέδιο του ΓΑΠ και του ΠΑΣΟΚ «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ», της παραχώρησης έναντι αγνώστου τιμήματος (πληροφορίες μιλούν για 1 δις ευρώ) των λιγνιτικών σταθμών, των λιγνιτορυχείων και των ποταμιών, μαζί με το σύνολο του προσωπικού, αλλά και του ανάλογου πελατολογίου (εξαιρώντας τα νησιά γιατί θα έχουν υψηλό κόστος μεταφοράς), άκουσον, άκουσον, ώστε να έχουν άμεσα κέρδος τα νέα αφεντικά. Αλήθεια ευφυέστατοι εμπνευστές-πολιτικοί του σχεδίου «Δημιουργία νέας καθετοποιημένης εταιρίας Ηλεκτρικής Ενέργειας»:

Μπορεί να αποτιμηθεί οικονομικά μια τέτοια εθνικής σημασίας επιχείρηση σαν την ΔΕΗ η οποία δίνει ενεργειακή ανεξαρτησία στην χώρα, παροχές κοινωνικού τιμολογίου, επανασύνδεσης του ρεύματος στους Έλληνες που δεν μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά αυτή την εποχή και άλλες πολλές δυνατότητες; Μπορεί να αποτιμηθεί οικονομικά πόσο κοστίζουν τα λιγνιτικά κοιτάσματα, τα οποία δίνονται ως προίκα των σταθμών; Μπορεί να αποτιμηθεί οικονομικά πόσο κοστίζουν τα νερά και τι συνέπειες θα έχουν οι κοινωνίες που εξαρτώνται από αυτά; (Ύδρευση, αγροτικές δραστηριότητες κ.α.)

ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!!

Όχι γιατί το λέμε εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, αλλά γιατί όλα τα παραπάνω είναι η πηγή ζωής για το αύριο της χώρας και των παιδιών της. Συνεπώς, όπως δεν μπορείς να κοστολογήσεις πόσο αξίζει μια ζωή έτσι λοιπόν δεν μπορείς να κοστολογήσεις και πόσο αξίζει η ΔΕΗ. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και αγωνιζόμαστε για την «λευτεριά» της πατρίδας μας από τα δεσμά των μνημονίων και της συγκυβέρνησης των υποτακτικών. Σε αντίθεση με άλλους που δηλώνουν υπερήφανοι που ανήκουν στους πολιτικούς σχηματισμούς της συγκυβέρνησης που ξεπουλά τα ασημικά της χώρας για να συνεχίσει να είναι στην εξουσία βολεύοντας τα δικά της υπερήφανα και πρόθυμα παιδιά. Χθες ήταν οι αυτοκινητόδρομοι, ο ΟΠΑΠ, σήμερα παίρνουν σειρά το Ελληνικό και η ΔΕΗ.

Αύριο, σειρά έχουν τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, οι σιδηρόδρομοι, τα νερά. Αυτός που μπορεί να βάλει φρένο στα σχέδιά τους είναι μόνο ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here