Ανεγκέφαλοι έβαψαν με σπρέι κτίρια στην Καρύταινα

0
1384

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς κάποιος ντόπιος επισκέπτης, σίγουρα με βοήθεια φίλων, εξέφρασε τις παρακάτω καλλιτεχνικές του ανησυχίες, στην πόρτα και στην αποθήκη της εκκλησίας, σε τέντα Καρυτινού και στην βρύση της εισόδου της Καρύταινας.

Σύμφωνα με την σύγχρονη ψυχολογία η πράξη του αυτή είναι αποτέλεσμα ενός απο τα παρακάτω:
1. Σαν τυπικός άνθρωπος των σπηλαίων ο εγκέφαλος του είναι υπανάπτυκτος
2. Πίσω απο την μάσκα του μάγκα και του νταή κρύβεται μια καταπιεσμένη και ανασφαλής προσωπικότητα με προβληματική παιδική ηλικία
3. Η επιμονή του στο σχήμα και στο μέγεθος της δημιουργίας του αποκαλύπτει τις προσωπικές του ελλείψεις

Εμείς να του ευχηθουμε οι ενέργειες που κάνουμε για την ανεύρεσή του να μην καρποφορήσουν (αν και όπως δείχνουν τα πράγματα μάλλον θα φανεί άτυχος ως προς αυτό). Του υποσχόμαστε όμως ότι θα το μάθει πρώτος αυτός και η οικογένεια του πριν την μήνυση για φθορά παραδοσιακού οικισμού και προσβολή δημοσίας αιδούς των κατοίκων της Καρύταινας.
Οποιος βέβαια έχει πληροφορίες για το συμβάν αυτό παρακαλούμε να αποτανθεί στον Πολιτιστικό Σύλλογο “Κοινόν Καρυτινών” (τηλ 6945 49 19 06)

Επειδή όμως είμαστε και μεγαλόψυχοι και λόγω του ότι θέλουμε να πιστεύουμε ότι μόνο σατυρική πρόθεση είχε εν μέσω καρναβαλιού, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας για την διορθωση της ζημιάς και το θέμα θα ξεχαστεί.

Εκ του Πολιτιστικού Συλλόγου “Κοινόν Καρυτινών”

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here