Ανασυγκρότηση δυνάμεων και απολογισμός για τον ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

0
197

Συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολη.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν, ήταν και η απόφαση Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ που ελήφθη στην Αθήνα, στις 10 και 11 Οκτωβρίου 2015, δηλαδή ο προγραμματισμός εκδήλωσης για την πορεία του κυβερνητικού έργου στα πλαίσια της καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ για άνοιγμα του κόμματος στην κοινωνία και η ανασυγκρότηση του κόμματος, μέσω των Οργανώσεων Μελών (Ο.Μ.) και τμημάτων της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας.

Ο νέος Γενικός Γραμματέας της Νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας κ. Παπαζαχαρίας μίλησε στην κάμερα του Arcadia Portal για την ανάγκη ανασυγκρότησης της παράταξης όπως αυτή προέκυψε από την αποχώρηση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν από τις εκλογές. Επιτακτική είναι η ανασυγκρότηση δυνάμεων και ένας απολογισμός που πρέπει αν κάνουν οι Νομαρχιακές στις περιφερειακές διευθύνσεις, σημείωσε.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν και θέματα τα οποία στόχο έχουν να αμβλυνθούν τα δυσμενή αποτελέσματα τα οποία θα υπάρξουν μετά τη νέα συμφωνία που υπεγράφη με τους εταίρους, το λεγόμενο και «παράλληλο πρόγραμμα», το οποίο περιλαμβάνει μέτρα ανακούφισης για τους ασθενείς οικονομικά πληθυσμούς.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Παπαζαχαρίας σχολίασε και τις συζητήσεις της κυβέρνησης που έχουν να κάνουν με τις πληρωμές με πλαστικό χρήμα, αναφέροντας ότι αυτό το μέτρο είναι αναγκαίο προκειμένου να μετριαστεί η φοροδιαφυγή.

από το ArcadiaPortal.gr

[ot-video][/ot-video]

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here