Αναπροσαρμογή των αποδοχών είναι η λύση που επιλέγει η ΔΕΗ για τους 8μηνίτες

Αν τα σωματεία αποδεχθούν την λύση Παναγιωτάκη , δέχονται και ότι καλώς δόθηκε μεωμένο δώρο!

0
1120

Αναπροσαρμογή των αποδοχών στους εργαζομένους με 8μηνες συμβάσεις , είναι η λύση που επιλέγει η Διοίκηση της ΔΕΗ , προκειμένου να αντισταθμίσει τις χρηματικές απώλειες που είχαν οιε ργαζόμενοι αυτοί από το μειωμένο δώρο Χριστουγέννων.

Αυτή την λύση θα φέρει ο κ. Παναγιωτάκης προς ψήφιση στο Δ.Σ. της ΔΕΗ την ερχόμενη Τρίτη.

Λεπτομέρειες με τα ποσά που θα δοθούν θα σας ανακοινώσουμε μόλις έχουμε επίσημη ενημέρωση από την ΔΕΗ , αφού για το θέμα αυτό ακούγονται διάφορα νούμερα.

Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ από την πλευρά της εμφανίζεται ικανοποιημένη! 

Το κατά πόσο όμως αυτή η λύση είναι σωστή , είναι ικανοποιητική για τους εργαζομένους 8μηνίτες θα κριθεί στην πράξη. Δεν είναι  όμως η λύση που όλοι περίμεναν αφού τα δώρα και προσαυξήσεις θα συνεχίσουν να υπολογίζονται μειωμένα. Δηλαδή η ΔΕΗ δεν διορθώνει την απόφαση της να δώσει μειωμένα ποσά απλά θα δώσει κάποια χρήματα με άλλο τρόπο και για άγνωστο διάστημα. Έτσι αν όντως τα σωματεία δεχθούν αυτή την λύση – η ΓΕΝΟΠ όπως αναφέραμε ήδη την δέχεται , μάλιστα ο πρέοδρος κ. Αδαμίδης δήλωσε ότι είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητική –  τότε η υπόθεση διεκδίκηση που όλοι πάλευαν χάνεται. Να θυμίσουμε επίσης ότι στη Μεγαλόπολη έχουν γίνει μεγάλες αντιδράσεις από τα σωματεία και το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας έχει καταθέσει μέχρι και μήνυση  στον Διευθυντή του Ορυχείου για μην καταβολή δώρου. Θα περιμένουμε να δούμε τις αντιδράσεις με τα νέα δεδομένα!

_________________________________
Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ έκανε πάλι ανάρτηση στο Facebook , δίνοντας κάποια στοιχεία. Για ακόμη μια φορά δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από κάποιο σωματείο η την ΓΕΝΟΠ. Και πάλι του θέτω μερικά ερωτήματα, στα προηγούμενα βέβαια δεν πήρα καμία απάντηση, ελπίζω τώρα να υπάρξει.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here