Ανακοινώθηκαν από τον ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα για τις 450 προσλήψεις μόνιμων στην ΔΕΗ

1
890

Από τον ΑΣΕΠ ανακοινώθηκε ότι σήμερα εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 3Κ/2015 (ΦΕΚ 4/3-6-2015, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, τετρακοσίων πενήντα (450) θέσεων προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.E.), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε (ΔΕΗ Α.Ε.).

Σύμφωνα με την υπ΄ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode) σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας.

Οι οριστικοί πίνακες διοριστέων θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου έως και την πάροδο της 4ης Μαρτίου 2016, ημέρας Παρασκευής.

Επισημαίνεται ότι προκειμένου να καταρτισθεί ο οριστικός πίνακας προσληπτέων του κλάδου ΔΕ Τεχνικών Ορυχείων (Τ4/Θ), μετά την εξέταση των ενστάσεων που τυχόν υποβληθούν, θα πραγματοποιηθεί η προβλεπόμενη από την Προκήρυξη ειδική πρακτική δοκιμασία, η διενέργεια της οποίας θα γνωστοποιηθεί στους υποψηφίους με σχετική ανακοίνωση του Α.Σ.Ε.Π.

Μια πρώτη παρατήρηση ( αν δεν υπάρχει κάποια έλλειψη στους πίνακες) είναι ότι από τις 6 θέσεις στον ΑΗΣ Β΄δεν καλύφθηκαν οι 2 των μηχανοτεχνιτών.

Επίσης όπως με ενημέρωσε ο Σαράντος Αλεξανδρής δεν καλύφθηκαν και 2 θέσεις ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ (Τ4/Γ) για το ΛΚΜ

Αυτό είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη αφού χάνεται μια μεγάλη ευκαιρία να βρουν δουλειά 2 άτομα. Ο λόγος που οι θέσεις μένουν ακάλυπτες είναι λόγω της άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος που ζήταγε η προκήρυξη και που από ότι φαίνεται δεν υπήρχε κάποιος-κάποια συμπολίτης μας να την έχει. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει πολλούς.

Δείτε τον πίνακα μόνο με τα ονόματα της Μεγαλόπολης

Θέσεις στην Μεγαλόπολη

Δείτε τους επίσημους πίνακες διοριστέων και απορριπτέων

3k_2015_pinakas_dioristewn

3k_2015_pinakas_aporiptewn

επίσης μπορείτε να κατεβάσετε τους πίνακες κατάταξης ΕΔΩ

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Περίεργα ονόματα βλέπω στους επιτυχόντες στην Μεγαλόπολη. Ο*****, Τ******, Χ*****, Μ****** κλπ. Αυτοι σίγουρα δεν είναι Μεγαλόπολιτες. Που βρήκαν εντοποιοτητα;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here