ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ

4
299

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μεγαλόπολη 8 Οκτωβρίου 2013

Η κατάληψη του γυμνάσιου –λυκείου Μεγαλόπολης έληξε σήμερα 8 Οκτωβρίου 2013 στις 10:30 . Από την πρώτη στιγμή που ο σύλλογος ενημερώθηκε για την κατάληψη κινητοποιήθηκε και προσπάθησε να εκτονώσει την κατάσταση.

Υπήρξαν αποφάσεις που αδίκησαν την νοημοσύνη των γονιών και των μαθητών της Μεγαλόπολης και προσπάθησαν να τσαλαπατήσουν την αξιοπρέπεια τους.Δυστυχώς για αυτούς είμαστε εκεί και με δημοκρατικούς τρόπους πήραμε την κατάσταση στα χέρια μας,αποκαταστήσαμε τα αυτονόητα και οδηγήσαμε την κατάσταση έτσι ώστε να έχουμε αίσιο τέλος.

Ο σύλλογος συγχαίρει τα παιδιά για την διαπραγματευτική τους ικανότητα και ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν στο να λήξη ομαλά η κατάληψη.Ειδική μνεία και έπαινο θα πρέπει να δώσουμε στους γονείς για την αμέριστη και καθοριστική για την εξέλιξη συμπαράσταση τους.

Ο σύλλογος θα δηλώνει παρόν κάθε φορά που θα υπάρχει ανάγκη να προασπίσει τα μέλη του ή να προσφέρει τις υπηρεσίες του για το καλό των μαθητών και της κοινωνίας γενικότερα.

Εκ του Δ.Σ.

Facebook Comments

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΧΑΙΔΕΨΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ 12ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ . ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΦΕΡΑΝ ? ΑΠΛΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ .

  2. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΧΑΙΔΕΨΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ 12ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ . ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΦΕΡΑΝ ? ΑΠΛΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here