ΑρχικήΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ

ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ 9/12/2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

     Με αφορμή έντυπο διαφημιστικό υλικό της ιδιωτικής σχολής Η/Υ Ματίνας Παράσχου-Σμυρνιώτη που μοιράστηκε σε μαθητές του Γυμνασίου Μεγαλόπολης την Τετάρτη 7-12-2011 και επικαλείται ότι έχει εξασφαλίσει την συνεργασία των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών της πόλης μας έχουμε να δηλώσουμε τα εξής.

     1)Ποτέ ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας δεν συμφώνησαν να έχουν συνεργασία με την ποιό πάνω ιδιωτική σχολή, καθώς και να παρέχουν οποιαδήποτε εξυπηρέτηση.

     2)Η κα. Ματίνα Παράσχου-Σμυρνιώτη επικαλείται συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών της πόλης μας στην οποία όμως δεν συμμετέχει ο Σύλλογος Γονέων των Μαθητών του Γυμνασίου.

     3)Στηρίζουμε το έργο των καθηγητών του Γυμνασίου μας και γενικά την δημόσια παιδεία και αγωνιζόμαστε για το καλύτερο αποτέλεσμα.

     Θα βρισκόμαστε σε εγρήγορση προκειμένου να διασφαλίσουμε την πλήρη αποστασιοποίηση του Συλλόγου μας από εξωτερικούς παράγοντες που έχουν στόχο ιδιοτελής σκοπούς.

     Με το παρόν έγγραφο ενημερώνουμε τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών και τους φορείς της πόλης μας για τη θέση μας ως προς το θέμα αυτό, προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,827ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια