ΑρχικήΑΙΜΟΔΟΣΙΑΑνακοίνωση Δήμου Μεγαλόπολης - Άμεση ανάγκη για αιμοπετάλια

Ανακοίνωση Δήμου Μεγαλόπολης – Άμεση ανάγκη για αιμοπετάλια

Ένας νέος συμπολίτης μας, κάτοικος Δήμου Μεγαλόπολης, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και έχει ανάγκη τη βοήθειά μας!

Νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» και έχει άμεση ανάγκη για Αιμοπετάλια.

Όποιος επιθυμεί, μπορεί να προσφέρει αιμοπετάλια, στο όνομα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, επικοινωνώντας με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» στο τηλέφωνο  2132043960, τις παρακάτω ημέρες και ώρες: Δευτέρα & Τετάρτη 08:30 – 17:30, Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 08:30 – 14:30 και Σάββατο 09:00 – 14:00.

Παράλληλα, όποιος επιθυμεί, από σήμερα και τις επόμενες ημέρες, μπορεί να δώσει αίμα σε οποιοδήποτε Κέντρο Αιμοδοσίας, στο όνομα του ασθενούς.

Επιπλέον, τις επόμενες εβδομάδες, προκειμένου να ολοκληρωθεί το απαραίτητο τρίμηνο από την προηγούμενη εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου μας, θα οργανωθεί νέα αιμοδοσία στη Μεγαλόπολη, όπου θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση για την ώρα και την ημέρα.

Για επικοινωνία με τους οικείους του ασθενούς, μπορείτε να καλείτε στο

τηλ.: 6946313839

Εκ του Δήμου

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
790ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ