ΑρχικήΑΡΘΡΑΑνακοίνωση από την Τηλεθέρμανση Α.Ε.

Ανακοίνωση από την Τηλεθέρμανση Α.Ε.

Στις 9 Ιανουαρίου 2020 η Τηλεθέρμανση Μεγαλόπολης Α.Ε. ΟΤΑ εξέδωσε ένα – λιτό –  Δελτίο Τύπου, σχετικά με την ένταξη του έργου «Επέκταση Δικτύου Τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης – Β΄ Φάση» στο ΕΣΠΑ 2014-2020, με προϋπολογισμό 10.267.872,00€, με σκοπό να ενημερωθούν οι Συμπολίτες μας ότι ολοκληρώνεται η επέκταση της Τηλεθέρμανσης σε όλη την πόλη της Μεγαλόπολης – στόχος που παραμένει επί χρόνια ανεκπλήρωτος – χωρίς να διεκδικεί «αποκλειστικότητα ενεργειών».

Δυστυχώς, εντελώς άστοχα και άδικα, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ», ερμήνευσε αυτή την ενημέρωση, ως απόπειρα καπήλευσης των δήθεν αποκλειστικών ενεργειών του, προκειμένου να δρέψει δήθεν η τωρινή Διοίκηση και Δημοτική Αρχή τους «καρπούς» της «δουλειάς» του.

Η σημερινή Διοίκηση της Εταιρείας, με την υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής, ενήργησαν όσο απαιτούνταν για την ευόδωση αυτού του σκοπού, σε συνέχεια της διαδικασίας που είχε ξεκινήσει πριν την ανάληψη των καθηκόντων τους, αποδεικνύοντας ότι επιδιώκουν τη βιώσιμη και σταθερή λειτουργία της Τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης, αντίθετα με τις όποιες φημολογίες διαρρέουν σκόπιμα ορισμένοι «κύκλοι», περί απαξίωσή της.

Συνοπτικά, αναφέρεται ότι, οι δράσεις για ένταξη του έργου της Β’ Φάσης επέκτασης του δικτύου Τηλεθέρμανσης ξεκίνησαν από το 2009 και ολοκληρώθηκαν φέτος, με συμπληρωματικές-σταδιακές ενέργειες των κατά καιρό Διοικήσεων της Εταιρείας, με τη συνδρομή των εκάστοτε Δημοτικών Αρχών. 

Πρέπει να γίνει κατανοητό, ότι η παρελθοντολογία, αναφορικά με το έργο της Τηλεθέρμανσης, δεν έχει νόημα. Η εκάστοτε Διοίκηση της Εταιρείας και η Δημοτική Αρχή προσπάθησαν στο βαθμό που χρειάσθηκε να προβούν στις όποιες απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό ακριβώς τονίσθηκε στο προηγούμενο Δελτίο Τύπου, το οποίο όμως παρερμηνεύτηκε.

Βεβαίως, γνωρίζουμε ότι υπάρχει ακόμα δρόμος για να διανυθεί, εξαιτίας των δυσμενών επιπτώσεων από την απολιγνιτοποίηση, που επηρεάζουν άμεσα το δίκτυο της Τηλεθέρμανσης, και ως προς τούτο γίνονται ήδη προσπάθειες για να ξεπερασθούν, όσο γίνεται πιο σύντομα τα οποιαδήποτε εμπόδια.

Οι συγκυρίες απαιτούν ΣΥΝΕΣΗ, ΣΥΜΠΝΟΙΑ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

        ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

         ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ

Ανακοίνωση Τηλεθέρμανσης ΑΕ… by Πάνος Αλεβίζος on Scribd

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
791ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ