Αναδάσωση το Σάββατο σε καμένες δασικές εκτάσεις στο Μαίναλο

0
182

Το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 θα πραγματοποιηθεί αναδάσωση σε καμένες από το έτος 2000 δασικές εκτάσεις του Νότιου και Δυτικού Μαινάλου. Για την αναδάσωση θα χρησιμοποιηθούν 5000 δενδρύλλια Μαύρης Πεύκης και μικρός αριθμός δενδρυλλίων Ελάτης τα οποία διέθεσε το Δασαρχείο Βυτίνας.

Οι εργασίες αναδάσωσης θα πραγματοποιηθούν υπό την εποπτεία του Δασαρχείου Βυτίνας και την συμμετοχή διαφόρων υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β’ βαθμού, εκπροσώπων των σωμάτων ασφαλείας, εθελοντικών οργανώσεων της Αρκαδίας και λοιπών Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου της Αρκαδίας.

Τονίζεται ότι στην αναδάσωση μπορούν να συμμετάσχουν και κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι όμως διαθέτουν δικά τους σκαπανικά και δικό τους μεταφορικό μέσο, καθώς τα υπηρεσιακά μεταφορικά μέσα θα χρησιμοποιηθούν για την μεταφορά του προσωπικού των φορέων και των εθελοντικών ομάδων.
Σημείο Συνάντησης ορίζεται η περιοχή Ραπούνι που βρίσκεται στο 7ο χιλιόμετρο Χρυσοβιτσίου-Στεμνίτσας και ώρα συνάντησης 10.00 π.μ.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο γραφείο της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου (πλ. Εθνάρχου Μακαρίου, 22100 Τρίπολη) και στα τηλέφωνα 2713601180 και 6982539879

από το ArcadiaPortal

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here