ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΥΠΗΜΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΚΟΒΟ

0
190

Με αίτημα τους , 9 Δημοτικοί Σύμβουλοι των αντιπολιτεύσεων στον Δήμο Μεγαλόπολης , ζητούν να γίνει συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Μεγαλόπολης με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης , την «ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ» , αναφερόμενοι στην ουσία στο θέμα των τρυπημένων ψηφοδελτίων που βρέθηκαν στον Άκοβο την δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών.

Να σας θυμίσω ότι προχθές η πλειοψηφία του Δ.Σ. που ανήκει στον κ. Μπούρα είχε αρνηθεί να συζητηθεί το θέμα που έθεσε προ ημερησίας διάταξης ο Γιάννης Φουσέκης.

Επίσης βρισκόμαστε ελάχιστες ώρες από την επίσημη ανακήρυξη από το Πρωτοδικείο του Δημάρχου και όλων των συμβούλων στην Μεγαλόπολη.

Διαβάστε παρακάτω το σχετικό δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε….

…………………………………

ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ 30-6-2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Μετά την άρνηση του κ. Μπούρα και της σημερινής πλειοψηφίας του Δ.Σ. να δεχτεί να συζητηθεί εκτός ημερήσιας διάταξης, στην τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 25-06-2014, η πρόταση που κατέθεσε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Φουσέκης Γιάννης, που αφορούσε την «ΠΡΟΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ» από τον Δήμο, με αφορμή το τρύπημα αρκετών ψηφοδελτίων στις Δημοτικές εκλογές του 2ου γύρου στις 25 Μαΐου στη Τ.Κ. Ακόβου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τσιριγώτης Σπύρος, Μιχόπουλος Κώστας, Μανιάτης Χρήστος, Αθανασόπουλος Σταύρος, Ρουμπαλάς Γιώργος, Νικητόπουλος Παναγιώτης, Βλασόγιαννης Νότης, Φουσέκης Γιάννης ,Κουρέτας Γιώργος, με αίτηση τους ζητούν την άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την «ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ», κάνοντας χρήση του άρθρου 67 παρ.2 του Ν.3852/2010 και του άρθρου 3 παρ.3 και 4 της υπ΄αριθ. 588/2011 απόφασης του Δ.Σ. περί ΄΄ Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου΄΄.

Είμαστε βέβαιοι ότι , έστω και την τελευταία στιγμή ο κ. Μπούρας και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. αναλογιζόμενοι τις ευθύνες τους , θα εφαρμόσουν τον Νόμο και θα καλέσουν άμεσα τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την «ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ».

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ &
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

 

 

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗ ΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here