ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΑΛΛΟ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ!

ΑΛΛΟ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ!

Άλλο είναι οι αλήτες και οι εγκάθετοι ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ και άλλο οι μαθητές που διαμαρτύρονται ΕΙΡΗΝΙΚΑ!
Άραγε πως μπόρεσαν να οργανωθούν όλοι αυτοί που μετά από μισή ώρα από τον θάνατο του 15χρόνου είχαν ξεκινήσει ήδη να καίνε τα πάντα στο κέντρο στης Αθήνας?
Δείτε 2 φωτογραφίες , χαρακτηριστικές της διαφοράς … από την μία οι μαθητές και από την άλλη οι αλήτες που σπάνε, καίνε και λεηλατούν τα πάντα!!!

Πού είναι τώρα όλοι αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ που τρέχουν πρώτοι στα δικαστήρια να ελευθερώσουν τους κουκουλοφόρους?
Νιώθει ευχαριστημένος ο ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ που τόσο πολύ αγαπάει τον ΤΣΙΠΡΑ που την κυριακή προέτρεπε τους νέους ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ να μην ηρεμήσουν!!

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι γνωστοί άγνωστοι όπως τους ονομάζεις και εσύ καθόλου άγνωστοι δεν είναι. Τους γνωρίζουν πολύ καλά.Το λόγο που πάντα τους αφήνουν ανενόχλητους θα τον ανακαλύψει ο καθένας αν σκεφτεί ποιον εξυπηρετούν.Όμως μην μπερδεύεστε, άλλοι αυτοί που καταστρέφουν την περιουσία του κοσμάκη και άλλοι αυτοί που σπάνε τις τράπεζες, για τις οποίες δεν πιστεύω να στενοχωρήθηκε κανένας. Μην μπερδεύετε τους αναρχικούς με τους πληρωμένους και σίγουρα αυτοί δεν είναι απλοί αλήτες όπως τους ονομάζεις γιατί η λέξη που επέλεξες σαν έννοια δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματικότητα. Όσο για το ποιος είναι αγωνιστής ή όχι, σίγουρα αυτοί που καταστρέφουν τις περιουσίες του κόσμου δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία όμως άλλο τόσο δεν ανήκουν κι αυτοί που από τη θέση του βολεμένου προσπαθούν να μας πείσουν για τις αγωνιστικές τους διαθέσεις καθώς οι κομματικές τους διόπτρες καθιστούν αδύνατη την αντικειμενική αντίληψη των πραγμάτων.Ο χορτάτος δεν θα μπορέσει ποτέ να καταλάβει τον πεινασμένο!

  2. Οι γνωστοί άγνωστοι όπως τους ονομάζεις και εσύ καθόλου άγνωστοι δεν είναι. Τους γνωρίζουν πολύ καλά.Το λόγο που πάντα τους αφήνουν ανενόχλητους θα τον ανακαλύψει ο καθένας αν σκεφτεί ποιον εξυπηρετούν.Όμως μην μπερδεύεστε, άλλοι αυτοί που καταστρέφουν την περιουσία του κοσμάκη και άλλοι αυτοί που σπάνε τις τράπεζες, για τις οποίες δεν πιστεύω να στενοχωρήθηκε κανένας. Μην μπερδεύετε τους αναρχικούς με τους πληρωμένους και σίγουρα αυτοί δεν είναι απλοί αλήτες όπως τους ονομάζεις γιατί η λέξη που επέλεξες σαν έννοια δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματικότητα. Όσο για το ποιος είναι αγωνιστής ή όχι, σίγουρα αυτοί που καταστρέφουν τις περιουσίες του κόσμου δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία όμως άλλο τόσο δεν ανήκουν κι αυτοί που από τη θέση του βολεμένου προσπαθούν να μας πείσουν για τις αγωνιστικές τους διαθέσεις καθώς οι κομματικές τους διόπτρες καθιστούν αδύνατη την αντικειμενική αντίληψη των πραγμάτων.Ο χορτάτος δεν θα μπορέσει ποτέ να καταλάβει τον πεινασμένο!

  3. Οι γνωστοί άγνωστοι όπως τους ονομάζεις και εσύ καθόλου άγνωστοι δεν είναι. Τους γνωρίζουν πολύ καλά.Το λόγο που πάντα τους αφήνουν ανενόχλητους θα τον ανακαλύψει ο καθένας αν σκεφτεί ποιον εξυπηρετούν.Όμως μην μπερδεύεστε, άλλοι αυτοί που καταστρέφουν την περιουσία του κοσμάκη και άλλοι αυτοί που σπάνε τις τράπεζες, για τις οποίες δεν πιστεύω να στενοχωρήθηκε κανένας. Μην μπερδεύετε τους αναρχικούς με τους πληρωμένους και σίγουρα αυτοί δεν είναι απλοί αλήτες όπως τους ονομάζεις γιατί η λέξη που επέλεξες σαν έννοια δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματικότητα. Όσο για το ποιος είναι αγωνιστής ή όχι, σίγουρα αυτοί που καταστρέφουν τις περιουσίες του κόσμου δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία όμως άλλο τόσο δεν ανήκουν κι αυτοί που από τη θέση του βολεμένου προσπαθούν να μας πείσουν για τις αγωνιστικές τους διαθέσεις καθώς οι κομματικές τους διόπτρες καθιστούν αδύνατη την αντικειμενική αντίληψη των πραγμάτων.Ο χορτάτος δεν θα μπορέσει ποτέ να καταλάβει τον πεινασμένο!

  4. Οι γνωστοί άγνωστοι όπως τους ονομάζεις και εσύ καθόλου άγνωστοι δεν είναι. Τους γνωρίζουν πολύ καλά.Το λόγο που πάντα τους αφήνουν ανενόχλητους θα τον ανακαλύψει ο καθένας αν σκεφτεί ποιον εξυπηρετούν.Όμως μην μπερδεύεστε, άλλοι αυτοί που καταστρέφουν την περιουσία του κοσμάκη και άλλοι αυτοί που σπάνε τις τράπεζες, για τις οποίες δεν πιστεύω να στενοχωρήθηκε κανένας. Μην μπερδεύετε τους αναρχικούς με τους πληρωμένους και σίγουρα αυτοί δεν είναι απλοί αλήτες όπως τους ονομάζεις γιατί η λέξη που επέλεξες σαν έννοια δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματικότητα. Όσο για το ποιος είναι αγωνιστής ή όχι, σίγουρα αυτοί που καταστρέφουν τις περιουσίες του κόσμου δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία όμως άλλο τόσο δεν ανήκουν κι αυτοί που από τη θέση του βολεμένου προσπαθούν να μας πείσουν για τις αγωνιστικές τους διαθέσεις καθώς οι κομματικές τους διόπτρες καθιστούν αδύνατη την αντικειμενική αντίληψη των πραγμάτων.Ο χορτάτος δεν θα μπορέσει ποτέ να καταλάβει τον πεινασμένο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,842ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,364ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια