ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΕΛΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

0
161

Την 1η Απριλίου στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, συζητήθηκε το θέμα :

¨Τροποποίηση εν μέρει της αριθμ. 222012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί επιβολής τέλους ύδρευσης, δικαιώματος σύνδεσης, αντικατάστασης & επισκευής παροχών του Δήμου Μεγαλόπολης για το οικ. έτος 2012 και εφεξής.¨

Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα και στην συζήτηση που έγινε τέθηκαν πολλοί παράμετροι.

Τέθηκε κυρίως η ανάγκη δημιουργίας ενός Επαγγελματικού Τιμολογίου που θα έχει χαμηλότερες χρεώσεις. Τέθηκε επίσης το θέμα με τα χωριά που δεν έχουν υδρομετρητές και τα χωριά που έχουν φυσική ροή και τον τρόπο που πληρώνουν.

Ένα σημείο που ανέλυσαν πολύ ήταν το ποιές επιχειρήσεις και ποιά επαγγέλματα θα είναι μέσα σε αυτές που θα έχουν χαμηλότερη χρέωση. Και αυτό γιατί όπως θα δείτε στην απόφαση , εξαιρούνται τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, τα καταστήματα και τα γραφεία. Από πολλούς συμβούλους ζητήθηκε να εξαιρεθεί και η ΔΕΗ .

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την απόφαση και επίσης δείτε και ένα βίντεο με τα σημαντικότερα σημεία της συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τροποποίηση εν μέρει της αριθμ. 222012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί επιβολής τέλους ύδρευσης, δικαιώματος σύνδεσης, αντικατάστασης & επισκευής παροχών του Δήμου Μεγαλόπολης για το οικ. έτος 2012 και εφεξής.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here